Παίζεις με τη φλόγα

default image

Είναι πολύ κρίμα να πεθαίνει ένας ηθοποιός σαν τον Τσάρλτον Χέστον και όλοι να θυμόμαστε μόνο τη μανία του για τα όπλα

ALPHA

Τα βράδια της Δευτέρας αλλάζουν στον Alpha. Από σήμερα και κάθε Δευτέρα, ο Alpha θα προβάλλει στις 21.00 μια ξένη κινηματογραφική ταινία. Συγκεκριμένα σήμερα θα δούμε το ‘
Διπλή ομηρία ‘ με τον Μπρους Γουΐλις.

.eu
Η κατάληξη .eu κλείνει 2 χρόνια και γιορτάζει με 2,8 εκατ. κλεισμένες διευθύνσεις. Βέβαια το 2006 που λανσαρίστηκε έτρεξαν όλοι και έκλεισαν συνολικά 2,5 εκατ. domain names με αυτή την κατάληξη, το 2007 όμως το πράγμα καταλάγιασε και κλείστηκαν μόλις 300 χιλιάδες. Η κατάληξη .eu είναι τέταρτη στην ευρωπαϊκή κατάταξη και ένατη παγκοσμίως. Ενδεικτικά να πούμε πως οι διευθύνσεις που κλείστηκαν με κατάληξη .com μέσα στο 2007 ήταν 72 εκατ.

Εθισμός
Ο κατασκευαστής των Blackberry, Research in Motion, ανακοίνωσε πως η εφαρμογή του Facebook για το BlackBerry ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο downloads. Μάλιστα το 16% των χρηστών της εφαρμογής αυτής, συνδέεται καθημερινά. Σημάδια των καιρών.

Facebook
Όλοι εσείς που είστε όλοι μέρα στο Facebook, έχετε το νου σας γιατί αυτή την εβδομάδα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το chat της δημοφιλούς ιστοσελίδας και έτσι να τρώτε και άλλο χρόνο από τη δουλειά σας μιλώντας απευθείας και άμεσα με τους φίλους σας όπως στο MSN και το τσατ του Gmail.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Espresso γιατί μας αρέσει πολύ η υπόθεση Κούγια – Βατίδου και την παρακολουθούμε στενά.

Φλόγα
Αν σας ενδιαφέρει που είναι ανά πάσα στιγμή η Ολυμπιακή Φλόγα, τότε πατήστε εδώ . Τεχνολογία παιδί μου.

Στην Κίνα

Μπορεί να άνοιξε η μέχρι πρόσφατα κλειστή πρόσβαση στη Wikipedia στην Κίνα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως άνοιξε η κινεζική έκδοση. Το μπλοκ σηκώθηκε από την Αγγλική έκδοση, αλλά φυσικά λήμματα όπως Θιβέτ και πλατεία Τιενανμέν πάλι δεν είναι προσβάσιμα. Η κίνηση καλής θέλησης πάντως έγινε από την Κίνα λόγω της πίεσης που ασκεί η Ολυμπιακή Επιτροπή, όμως η μακρινή χώρα έχει πολύ δρόμο μπροστά της όσο αφορά την ελευθερία στο διαδίκτυο. Βλέπετε τι γίνεται από όπου περνά η φλόγα. Φωτιά πιάνει…

Συναυλία
Ανακοινώθηκαν ακόμα δύο ονόματα για το Ejekt Festival της 28ης Ιουνίου. Εκτός λοιπόν των James και Unkle, θα εμφανιστούν οι Stereo Mc’s και Digitalism. Εμείς πάντως να θυμίσουμε τα πολύ άσχημα έκτροπα που έγιναν στην περσινή διοργάνωση και να δώσουμε την ευχή τα πράγματα να είναι πιο ήσυχα και καλύτερα οργανωμένα φέτος.

Φωτό της ημέρας
Το είδαμε σε αμερικανικά μπλογκς.

Υ.Γ

Είναι πολύ κρίμα να πεθαίνει ένας ηθοποιός σαν τον Τσάρλτον Χέστον και όλοι να θυμόμαστε μόνο τη μανία του για τα όπλα και το κράξιμο που είχε φάει από τον Μάικλ Μουρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα