Τα ίδια Παντελάκη μου

default image

Πάνω από 8000 στρέμματα πέσανε στις φλόγες χθες στην χαράδρα μεταξύ Καπανδριτίου και Βαρνάβα. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι τα χειρότερα για τους υπεύθυνους!

Αναστολή απεργιών
Στην εφημερίδα Κέρδος, όπως ανακοίνωσε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καθώς η ένωση δέχτηκε την δέσμευση της εταιρείας για να επαναξετάσει από Σεπτέμβριο την απόφαση της για τον συνάδελφο Τζώρτζη Ρούσσο(απολύθηκε) αλλά και να μην υπάρξουν άλλες απολύσεις. Πάντως υπάρχουν φήμες για απειλή της εφημερίδας προς ΕΣΗΕΑ για κλείσιμο.

Συνεχίζει να φυσάει Πουνέντης
Ο Όμιλος ΑΝΤ1 με ανακοίνωση του διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλανε τον Μάκη Πουνέντη να αποχωρεί-απομακρύνεται από τον Όμιλο: “ανυπόστατα και κακοήθη σχόλια..”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Κυριακάτικες
Η Καθημερινή με 142 χιλ. φύλλα ξεπέρασε το Βήμα που είχε 136 χιλ και πάτησε κορυφή για την περασμένη εβδομάδα. Από κοντά το πρώτο θέμα με 115 χιλ, ενω ακολουθούν Έθνος και Ελευθεροτυπία με 99 και 97 αντίστοιχα. Ίδιο αναγνωστικό κοινό για την Real News με 73 χιλ ενώ συνεχίζουν την καθοδική πορεία τους Ελεύθερος Τύπος (25) και Veto (24).

Άνοιξαν οι πύλες
Δυστυχώς για αρκετούς συναδέλφους μας το ALTER ξεκίνησε τις απολύσεις, μεταξύ των οποίων και η αρχισυντάκτρια Φιλιώ Γιαννακοπούλου. Μέσα σε όλα αυτά, παρελθόν από το κανάλι του Μπουρναζίου, αποτελεί η Βάσια Λόη όπως δήλωσε η ίδια στον Flash 96.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 5 Ιουλίου με 11 Ιουλίου, το MEGA σημείωσε μείωση στο ποσοστό τηλεθέασης με 17,4%, ενώ ο ΑΝΤ1 παρέμεινε στη 2η θέση αλλά αύξησε το ποσοστό του με 16,2%. Στην 3η θέση η ΝΕΤ με 12,3%. Ακόμα, ALTER με 11,7%, STAR με 10,3%, ALPHA με 8,0%. Στο 4,8% ο ΣΚΑΪ, 3,8% για την ΕΤ3, 3,2% για την ΕΤ1.

Αυξάνονται οι άδειες
Άδειάζει η Αθήνα και καθόλου κίνηση καθώς αυξάνονται οι άδειες. Πάντως όποιος θέλει να μείνει στην πρωτεύουσα για μπανάκι, βόλτα, θα κάνει πολύ σωστά

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Έθνος για την λίστα ντροπής και ο Τύπος για την μαρτυρία-σοκ

Treasure Link
Αναμονή για τον P.V.

Τα ίδια Παντελή μου
Πάνω από 8000 στρέμματα πέσανε στις φλόγες χθες στην χαράδρα μεταξύ Καπανδριτίου και Βαρνάβα. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι τα χειρότερα για τους υπεύθυνους!

Φωτό της ημέρας
Είναι κρίμα και ντροπή μας πραγματικά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα