LG PG6000

LG PG6000

Η LG Electronics, ηγέτης στη διεθνή αγορά επίπεδων οθόνων, ανακοινώνει σήμερα την παγκόσμια διάθεση της υπερ-μινιμαλιστικής plasma PG6000

Η LG Electronics, ηγέτης στη διεθνή αγορά επίπεδων οθόνων, ανακοινώνει σήμερα την παγκόσμια διάθεση της υπερ-μινιμαλιστικής, screen-only τηλεόρασης plasma PG6000. Η PG6000 είναι η πιο λεία τηλεόραση που έχει δημιουργηθεί ως τώρα. Πρόκειται για μία τηλεόραση χωρίς πλαίσιο, δηλαδή η οθόνη καλύπτει όλο το μπροστινό της μέρος. Μοιάζει με κομψοτέχνημα που κοσμεί τον τοίχο, χωρίς παράλληλα να υστερεί σε ποιότητα εικόνας.



Η LG PG6000 αποτελεί την πρώτη τηλεόραση που ενσωματώνει τεχνολογία single-layer, ενσωματώνει δηλαδή οθόνη και τηλεόραση σε ένα σύνολο, αφήνοντας στο παρελθόν το βαρύ «δέσιμο» που πλαισίωνε ως τώρα τις οθόνες των τηλεοράσεων plasma.



Η συγκεκριμένη τηλεόραση, παρόλα αυτά, δε θυσίασε την ποιότητα για χάρη της καλαισθησίας. Μπορεί, λοιπόν, να είναι περήφανη για τον μεγαλύτερο στη βιομηχανία λόγο αντίθεσης 30.000:1 και την τεχνολογία (fluid motion) που εξασφαλίζει ρυθμό ανανέωσης (refresh rate) μεγαλύτερο από 180 Hz.



Χάρη σε αυτές της τεχνολογίες: η απόδοση εικόνας στην PG6000 έλαβε πιστοποιητικό THX Display, σήμα κατατεθέν για τη βιομηχανία στην ποιότητα της εικόνας του video.



H PG6000 χρησιμοποιεί το σύστημα μη ορατών ηχείων της LG, που βελτιώνει όχι μόνο την εικόνα αλλά και τον ήχο της τηλεόρασης καθώς χρησιμοποιεί ολόκληρη την τηλεόραση σαν ηχητική επιφάνεια.



Επίσης, χρησιμοποιεί τα πλέον σύγχρονα και αναβαθμισμένα για το 2008 panel, καθώς και το LG Dual XD Engine της LG. Χάρη σε αυτά, οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να κουράζουν τα μάτια τους.



H LG PG6000 είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε τιμή που ξεκινά από τα 1000 ευρώ περίπου.




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα