Ξεκινάει η σεζόν

default image

Ο Ολυμπιακός κάνει ντεμπούτο σήμερα για τις ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα για τη νέα σεζόν, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Αλβανική Μπέσα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η μετάδοση είναι στο novasports1 στις 21:30.

Άντε με το δεξί
Ο Ολυμπιακός κάνει ντεμπούτο σήμερα για τις ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα για τη νέα σεζόν, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Αλβανική Μπέσα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η μετάδοση είναι στο novasports1 στις 21:30.

Λάθος του
Θα συμφωνήσω με την άποψη του P.V. για το λάθος που είχε κάνει τόσο καιρό όσον αφορά την παράλειψη  για το Ελληνικό Wipe out. Φυσικά και αποτέλεσε μια “όαση” γέλιου στην τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε. Πάντως το highlight δεν είναι οι Ζαραλίκος και Μενούνος, αλλά το αστέρι η Καρποντίνη! Τέτοιο νάζι, από την εποχή της Βουγιουκλάκη!

nova (1) Τα περισσότερα φιλικά
Εκτός από την ΑΕΚ η Forthnet(nova) έχει πάρει τα δικαιώματα για τα φιλικά του ΟΣΦΠ, του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ. Μέσα στο πακέτο και τα ευρωπαϊκά ματς της Ένωσης και των “ερυθρολεύκων” στη φάση των προκριματικών. (Μην τρελαθείτε, κανονικά στη διάρκεια της χρονιάς οι ελληνικές ομάδες στο EUROPA LEAGUE στον ΑΝΤ1 ελεύθερα)

nova (2) Την ψάχνει για ΟΣΦΠ
Μόνο δύο ομάδες λείπουν από την πίτα της  κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών μεταδόσεων της Superleague, της οποίας τα δικαιώματα έχει ως γνωστόν το συνδρομητικό κανάλι. Και αν η μια ομάδα είναι η Ξάνθη, η άλλη είναι ο Ολυμπιακός και υπάρχει έντονη φημολογία για κρούση στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη. Ίδωμεν…

Χίλιες και μια νύχτες
Αρνούμαι να σχολιάσω τα νούμερα τη τούρκικης σειράς του ΑΝΤ1 που είναι πρώτο στην κατηγορία Ξένες σειρές και σήριαλ. Δηλαδή ρε παιδιά, hellooooo ποιος το βλέπει; Χάθηκαν οι σειρές from America, τα DVD βρε αδερφέ!

Free-press
Athens Voice
LifO

FAQ

Τhe first eleven by Sport24
Η ενδεκάδα του Μουντιάλ όπως την είδαν οι συντάκτες του Sport24.gr εδώ

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η επιλογή μας είναι από πολιτικό και αθλητικό ρεπορτάζ. Η εφημερίδα Έθνος για τους έλληνες “φτωχούς” με λιμουζίνα.  Στα αθλητικά η ευχή της Derbynews για τον Ολυμπιακό.

Να μας ζήσουν
Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου  Μπαρδέμ και Κρούζ

Για όσους δεν κατάλαβαν
Επειδή ο αγαπητός P.V. την έκανε με ελαφρά για βουτιές και Mojitos, μαζί σας θα βρίσκεται ο K.V. για να σας κάνει συντροφιά (και να μου κάνετε).

P.S: Ι (don’t) love you P.V.

Φωτό της ημέρας
Είμαι με τους ταύρους!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα