Γάμος με την ευλογία του Twitter

Γάμος με την ευλογία του Twitter

Ένας ακόλουθος του μοντέλου της Old Spice στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter, του ζήτησε να κάνει πρόταση γάμου εκ μέρους του στην κοπέλα του, η οποία δέχθηκε (Vid+Pic)

Η Old Spice ξεκίνησε χθες δειλά δειλά να ανεβάζει στο YouTube βίντεο με εξατομικευμένα μηνύματα του γυμνόστηθου έγχρωμου πρωταγωνιστή της σχετικής διαφήμισης του προϊόντος.

Έτσι, οι θαυμαστές λάμβαναν τα εν λόγω βίντεο ωστόσο ο πρωταγωνιστής  του Old Spice, στόχευσε σε κοινωνικά δίκτυα, διασημότητες και μπλόγκερς για να αυξήσει τη δημοτικότητα της καμπάνιας του Old Spice μέσω του YouTube.

Αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής κίνησης ήταν να ανταποκριθούν αρκετοί αλλά ένας θαυμαστής που τον ακολουθούσε στο Twitter του ζήτησε σαν χάρη εάν μπορούσε να ζητήσει εκ μέρους του σε γάμο τη σύντροφό του.

Ο Τζόναθαν Μπιλς έγραψε στο Twitter Μπορείς να ζητήσεις σε γάμο τη κοπέλα μου το όνομά της είναι Άντζελα Χατ-Τσάμπερλιν. Μέσα σε μια ώρα ο πρωταγωνιστής του Old Spice ανέβασε το εν λόγω βίντεο στο YouTube και η Old Spice το έκανε tweet στον Μπιλς.

Μέσα σε λίγες ώρες ο Μπιλς έγραψε στο Twitter ότι η κοπέλα του είπε το πολυπόθητο ναι και πολλοί χρήστες τον συνεχάρησαν ενώ άλλοι αμφισβήτησαν το γεγονός. Έτσι, ο Μπιλς για να το αποδείξει και να τους κλείσει το στόμα ανέβασε φωτογραφία με τη κοπέλα του να φορά το μονόπετρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα