Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία

Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία

O Αστερίξ κι ο Οβελίξ έχουν αναλάβει μια ευαίσθητη αποστολή: να κάνουν άντρα τον Γιακλωτσίξ, τον ανιψιό του Αρχηγού, που έχει το μυαλό του μόνο στα κορίτσια και τη μουσική

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Η τέταρτη ταινία του δημοφιλούς κωμικού franchise, τα καταφέρνει στα εφέ, αλλά σκοντάφτει στο σποραδικό, αμήχανο χιούμορ. Και στο ότι ακόμη δεν έχει βρει έναν Αστερίξ που να ξεχωρίζει.

Οι ρωμαϊκές λεγεώνες έχουν κατακτήσει τον κόσμο – εκτός από το γνωστό μικρό γαλατικό χωριό που συνεχίζει να αντιστέκεται. Μετά από την εισβολή του Καίσαρα στην Βρετανία, η Βασίλισσα ζητάει τη βοήθεια των Γαλατών μέσω του έμπιστου αξιωματικού της Αντικλιμάξ.

Στο μεταξύ, ο Αστερίξ κι ο Οβελίξ έχουν αναλάβει μια ευαίσθητη αποστολή: να κάνουν άντρα τον Γιακλωτσίξ, τον μπελαλή ανιψιό του Αρχηγού, που έχει το μυαλό του μόνο στα κορίτσια και τη μουσική. Μπροστά στην έκκληση της Βασίλισσας, οι δύο ήρωες βρίσκουν τη χρυσή ευκαιρία να διδάξουν στον Γιακλωτσίξ ένα μάθημα: τον παίρνουν μαζί τους στην αποστολή διάσωσης της Βρετανίας, ακολουθώντας τον Αντικλιμάξ στο …Λονδίνιουμ.

Εκεί θα ξεκινήσουν ερωτικά μπερδέματα, πολιτικές σκευωρίες και … μία ακόμα περιπέτεια που θα αποδείξει ότι «είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες!»

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε φωτογραφίες της ταινίας στο Flix

Διαβάστε ακόμα: 

* Barbara

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα