Game 24: Free Games για όλους – 15

Game 24: Free Games για όλους – 15

Παίξαμε Air Hockey, χαμογελάσαμε με το Blocky, χάσαμε την μπάλα με το Ball Revamped 5: Synergy και εξοντώσαμε την Σκοτεινή Συμμαχία

Παίξαμε Air Hockey, χαμογελάσαμε με το Blocky, χάσαμε την μπάλα με το Ball Revamped 5: Synergy, εξοντώσαμε την Σκοτεινή Συμμαχία και μάθαμε με το 3D Logic 2 ότι τα sequels δεν είναι πάντοτε χειρότερα. Όπως καταλάβατε είναι Παρασκευή και μόλις έχουμε ολοκληρώσει τη γνωστή… βόλτα μας!
Blocky









Χαμογελάστε… Ένα ακόμα αξιόλογο puzzle game που εισήλθε στην παιδική χαρά του Game 24. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να… “ελευθερώσετε” τα θλιμμένα πρόσωπα-τετράγωνα για να μπορέσουν αυτά να χαμογελάσουν κι εσείς να περάσετε στο επόμενο level. Πατήστε πάνω στα τετράγωνα και σχηματίστε ένα ορθογώνιο του οποίου οι τέσσερις γωνίες θα πρέπει να περιέχουν ομόχρωμα τετράγωνα. Αυτομάτως ό,τι υπάρχει μέσα στο παραλληλόγραμο απελευθερώνεται. Επίσης τα τετράγωνα (χωρίς πρόσωπο) που θα εμφανιστούν στη συνέχεια μπορούν επίσης να σχηματίσουν παραλληλόγραμα ενώ παράλληλα θα αλλάξουν χρώμα για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την πίστα.



Παίξε Blocky
εδώ




Air Hockey









Αέρινο χόκεϊ… Ένα από τα κλασικότερα παιχνίδια που συναντάς συνήθως σε ένα λούνα παρκ είναι το Air Hockey. Απίστευτες μονομαχίες αλλά και απίστευτα “πειράγματα” από το νικητή στον ηττημένο. Οι κανόνες απλοί…. Ο νικητής του αγώνα είναι αυτός που θα πετύχει πρώτος επτά τέρματα στον αντίπαλο. Διαλέξτε λοιπόν την ομάδα σας και προσπαθήστε να κατακτήσετε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή



Μία σημαντική λεπτομέρεια… Και να ηττηθείτε δε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα… σχόλια του αντιπάλου.



Παίξε Air Hockey
εδώ




Ball Revamped 5: Synergy









Που ‘ναι η μπάλα… Παιχνιδιάρικα γραφικά και δύσκολο gameplay αποτελούν τη “συνταγή” ενός εξαιρετικού παιχνιδιού. Είστε μία μπάλα. Ναι!!! Και βρίσκεστε στον αέρα. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήστε να παραμείνετε στον αέρα και να οδηγήσετε την μπάλα στην “πύλη” για να περάσετε στην επόμενη πίστα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, είναι μοιραίες. Πάρτε τα αστέρια για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποιες πίστες ενώ αποφύγετε κάποια άλλα που θα κάνουν το έργο σας δυσκολότερο. Εύκολο; Οχι όσο νομίζετε!!!



Παίξε Ball Revamped 5: Synergy
εδώ




Space Bounty









Δράση, δράση, δράση … Η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο με το Space Bounty. Πήραμε το όπλο μας και εξολοθρεύσαμε ότι βρέθηκε στο δρόμο μας. Τα μυστικά περάσματα, τα powerups αλλά και η μεγάλη γκάμα από όπλα “συμμαχούν” για τη δημιουργία ενός πολύ καλού και συνάμα φουτουριστικού action παιχνιδιού. του οποίου κεντρικό πρόσωπο αποτελεί μία ηρωίδα που ο μοναδικός της σκοπός είναι να εξοντώσει τη Σκοτεινή Συμμαχία.



Παίξε Space Bounty
εδώ




3D Logic 2









Ο κύβος ερρίφθη ξανά… Με το πρώτο 3D Logic Game εντυπωσιαστήκαμε. Με το αδελφάκι του όμως ξετρελαθήκαμε!

Τα τρισδιάστατα γραφικά φυσικά και αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό των δύο παιχνιδιών αλλά ο… μικρός αδελφός προσφέρει ακόμα καλύτερη αισθητική. Ο στόχος του παιχνιδιού παραμένει ίδιος με εκείνο του… μεγάλου αδελφού και που δεν είναι τίποτα περισσότερο από το να προσπαθήστε να ενώσετε κάθε ζευγάρι από ομόχρωμα τετράγωνα για να συμπληρώσετε τον κύβο. Μία άψογη διασκευή του κλασικού κύβου Ρούμπικ.



Παίξε 3D Logic 2
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα