Είμαστε 2, είμαστε 3, είμαστε 1 δισ.

default image

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της comScore, το μήνα Δεκέμβριο χρησιμοποίησαν το ίντερνετ 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι!

Σινεμά

Δείτε
εδώ πως θα έπρεπε να ήταν τα πόστερ μερικών κινηματογραφικών ταινιών αν ήταν ‘τίμια’.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Απογευματινή για τον 11χρονο ταυρομάχο κάτω αριστερά. Ωραία ανατροφή.

Βραβεία
Οι παραγωγοί του Χόλιγουντ έδωσαν τα δικά τους βραβεία . Έγινε όμως και η απονομή των SAG Awards και πλέον έχουμε μια καλύτερη εικόνα όσο αφορά τα φαβορί για τα Όσκαρ. Δείτε εδώ τους νικητές των βραβείων του Σωματείου των ηθοποιών και πατήστε εδώ για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας, με χορηγό το Greekbooks.gr .

Διαδίκτυο
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της comScore, το μήνα Δεκέμβριο χρησιμοποίησαν το ίντερνετ 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι! Το 41% των επισκεπτών προέρχεται από την Ασία, το 28% από την Ευρώπη, το 18% από τις ΗΠΑ, το 7% από την Λ. Αμερική και το υπόλοιπο 5% από Αφρική και Μ. Ανατολή. Από το συνολικό 1 δισ., το 77% μπήκε σε σάιτ της Google, το 64% σε σάιτ της Microsoft και το 55% της Yahoo!.

Ίντερνετ
Όπως λέγαμε και τις προάλλες το μεγαλύτερο πληθυσμό στο διαδίκτυο έχει να παρουσιάσει η Κίνα με 180 εκατ. χρήστες, ακολουθούν οι ΗΠΑ με 163 εκατ., η Ιαπωνία με 60, η Γερμανία και η Μ. Βρεατανία με 37, η Γαλλία με 34.

Τροχονόμος
Δεν τον ξέρουμε τον κύριο που βραβεύτηκε σαν ο καλύτερος τροχονόμος της Αττικής, αλλά όταν ακόμα σφυράει ο αγαπημένος όλων στην Αγ. Βαρβάρα στην Κηφισίας, πως γίνεται να μην είναι αυτός ο πιο καλός;

Κινηματογράφος
Άλλη μία λίστα με ταινίες που δεν πρέπει να χάσουμε φέτος. Ένα από αυτά που σίγουρα δεν θα χάσουμε είναι το ‘Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt’.

Κόμικ στο σινεμά
Πως κι έτσι; Πολύ πρωτότυπο. Τα έχουμε ξαναπεί. Έχουν στερέψει στο Χόλιγουντ και δεν έχουν αφήσει κόμικ για κόμικ. Το Whiteout λοιπόν, των Rucka και Lieber γίνεται ταινία και πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μπέκινσεϊλ.

Περιοδικό
Με το Σινεμά που κυκλοφορεί προσφέρονται σε DVD 2 φιλμ του Ντέρεκ Τζάρμαν. Το Caravaggio και το Wittgenstein .

Entropa

Διαβάσαμε γι’ αυτό στο Big Fish και το ψάξαμε. Πρόκειται για ένα αιρετικό γλυπτό του Τσέχου Ντέιβιντ Σέρνι και έχει τοποθετηθεί σε ένα από τα κτίρια της Κομισιόν στις Βρυξέλλες. Σε αυτό, οι χώρες της Ε.Ε παρουσιάζονται με σατιρική διάθεση που όμως πολλοί δεν εκτιμούν. Η Ελλάδα παρουσιάζεται σαν καμμένη γη, η Ιταλία σαν γήπεδο ποδοσφαίρου κλπ. Δείτε εδώ και εδώ φωτογραφίες και εδώ ένα βίντεο.

Φωτό της ημέρας
Από σήμερα 26 Ιανουαρίου και μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου του 2010 στην Κίνα έχουν τη Χρονιά του Βοδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα