Sony Ericsson MBW-150

Sony Ericsson MBW-150

Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει από τη σειρά των Bluetooth MBW-150 και απόλαυσε τον έλεγχο του τηλεφώνου σου μέσα από το ρολόι σου.

Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει από τη σειρά των Bluetooth MBW-150 και απόλαυσε τον έλεγχο του τηλεφώνου σου μέσα από το ρολόι σου. Σε συνεργασία με τη Fossil, η Sony Ericsson δημιούργησε τρία ρολόγια Bluetooth που ξεχωρίζουν πάνω στον καρπό σας για το απίθανο στυλ τους και ταυτόχρονα συνδυάζουν τη διακεκριμένη τεχνολογία.




Τα μοντέλα της σειράς



Το ρολόι Bluetooth MBW-150 Μουσική Έκδοση έρχεται σε μαύρο χρώμα με πορτοκαλί λεπτομέρειες, το ρολόι Bluetooth MBW-150 Πολυτελής Έκδοση χαρακτηρίζεται από το ανοξείδωτο ατσάλινο μπρασελέ που του δίνει ένα επαγγελματικό στυλ και το ρολόι Bluetooth MBW-150 Κλασική Έκδοση επιδεικνύει ένα πρώτης ποιότητας δερμάτινο λουράκι με μαύρο καντράν.



Και τα τρία ρολόγια της σειράς MBW-150 έχουν μεταλλικό καντράν από κρύσταλλο που δεν χαράζει με αντιθαμβωτική επίστρωση. Όταν δεν τα χρησιμοποιείτε ως αξεσουάρ του τηλεφώνου σας μοιάζουν ακριβώς όπως τα κανονικά ρολόγια χάρη στη διακριτική OLED οθόνη τους.



Επιπλέον, η προσθήκη της τεχνολογίας Bluetooth είναι ένας μηχανισμός Quartz αναλογικής ακρίβειας μαζί με ψηφιακή οθόνη που απεικονίζει την ίδια ώρα που δείχνει το κινητό σας , εξασφαλίζοντας ότι είστε πάντα στην ώρα σας.




Διακριτικό στυλ



Σε οποιαδήποτε περίσταση, όταν χτυπάει το τηλέφωνο σας πρέπει να μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα ποιος σας καλεί χωρίς να διακόψετε αυτό που κάνετε με άλλους ανθρώπους εκείνη τη στιγμή. Όταν δέχεστε μια κλήση ή ένα μήνυμα, το ρολόι δονείται απαλά πάνω στον καρπό σας έτσι ώστε με μια γρήγορη ματιά να μπορέσετε να δείτε ποιος σας καλεί πάνω στην οθόνη. Πιέζοντας ελαφρά ένα κουμπί πάνω στο ρολόι μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να απορρίψετε, να βάλετε την κλήση στο αθόρυβο ή να τη δεχτείτε .




Τηλεχειριστήριο



Δεν χρειάζεται να κρατάτε το τηλέφωνο στα χέρια σας για να χειριστείτε τις κλήσεις ή τη μουσική σας. Χρησιμοποιείστε το Bluetooth MBW-150 σαν τηλεχειριστήριο μουσικής όταν το τηλέφωνο σας είναι στην άλλη άκρη του δωματίου ή αν το έχετε συνδέσει με τα ηχεία του σπιτιού σας. Δείτε τα κομμάτια, ρυθμίστε την ένταση του ήχου, αλλάξτε συχνότητα ή απενεργοποιήστε τη μουσική, όλα μέσα από το ρολόι σας και χωρίς να σηκωθείτε από την καρέκλα σας.




Η εύκολη ζωή



Νέα χαρακτηριστικά κάνουν τη ζωή ακόμα ευκολότερη όταν ελέγχετε το τηλέφωνο σας μέσω του ρολογιού σας. Η λειτουργία Auto pairing συνδέει αυτόματα το ρολόι με το τηλέφωνο από την πρώτη στιγμή χωρίς να χρειάζεται ρύθμιση. Αν ψάχνετε διαρκώς το τηλέφωνο σας, το Bluetooth MBW-150 σας βοηθά να κρατάτε την επαφή μαζί του, από τη στιγμή που εκπέμπει ένα δονητικό σήμα όταν το τηλέφωνο σας βγαίνει εκτός περιοχής. Τέλος, χάρη στην εμπειρία της Sony Ericsson με την τεχνολογία Bluetooth, το σήμα είναι πάντα ισχυρό και αξιόπιστο.




Συνέταιροι στο χρόνο



Το Bluetooth MBW-150 είναι συμβατό με μια ευρεία γκάμα τηλεφώνων της Sony Ericsson. Στις τέλειες συνεργασίες περιλαμβάνονται το νέο τηλέφωνο W910 Walkman με το ρολόι Bluetooth Μουσικής Έκδοσης, το τηλέφωνο K850 Cyber-shot με το ρολόι Bluetooth Κλασσικής Έκδοσης και τίποτα λιγότερο από το Sony Ericsson P1, την τελευταία έκδοση των Smart phones, με το ρολόι Bluetooth Executive Έκδοσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα