Ο Λιάγκας δεν έφυγε και εμείς ησυχάσαμε

default image

Η διάσημη online εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, ανακοίνωσε περήφανη πως έφτασε τα 10 εκατομμύρια λήμματα

Wikipedia

Η διάσημη online εγκυκλοπαίδεια
Wikipedia , ανακοίνωσε περήφανη πως έφτασε τα 10 εκατομμύρια λήμματα. Το άρθρο σταθμός, ήταν στην ουγγρική έκδοση και ήταν για ένα Άγγλο ζωγράφο του 16ου αιώνα. Διαβάστε
εδώ περισσότερα.

Nova
Το Μάρτιο η Nova μεταξύ άλλων θα προβάλλει τις παρακάτω ταινίες: The Prestige, Notes on a Scandal, Dreamgirls, Flags of our Fathers, Goya’s Ghosts.

Λιάγκας!
Μας διέψευσε όλους ο παρολίγον βουλευτής Γιώργος Λιάγκας και επανεμφανίστηκε στις “ειδήσεις” του STAR. Ο ψηλός του σταθμού δεν αποχωρεί τελικά και συνεχίζει τη συνεργασία του με το κανάλι της Ν. Κηφισιάς πια, όπου και θα συνεχίσει να παρουσιάζει το δελτίο του Σαββατοκύριακου.

Rockwave
Ανακοινώνονται σιγά σιγά τα ονόματα που θα εμφανιστούν το καλοκαίρι στο Terra Vibe στη Μαλακάσα. Μερικοί από αυτούς είναι οι Deus, Siouxsie, Offspring, Judas Priest, Patti Smith, Manu Chao.

STAR

Άλλη μία σειρά ξεκινά για το STAR. Ονομάζεται Medium , είναι του NBC και πρωταγωνιστεί η Πατρίσια Αρκέτ.

Φρέντος
Μη χάσετε τις συμμετοχές και τους νικητές του τελευταίου διαγωνισμού του Freddos .

ANT1
Χαθήκανε οι παρουσιαστές; Ο μοναδικός που μπορεί να κάνει τη δουλειά είναι ο Χρήστος Φερεντίνος; Σε λίγο ξεκινά στον ΑΝΤ1 άλλο ένα τηλεπαιχνίδι, με τίτλο ‘Γεια σου Δαρβίνε’. Πρόκειται για τη μεταφορά του ιταλικού παιχνιδιού Ciao Darwin με δύο ομάδες από 25 άτομα να “συγκρούονται” σε διάφορες δοκιμασίες. Το ιδιαίτερο που έχει αυτό το παιχνίδι είναι ότι οι ομάδες είναι για παράδειγμα ξανθές, κοντοί, καραφλοί κλπ. Πάντως τον Φερεντίνο τον πάνε για κάψιμο στον ΑΝΤ1.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Espresso για το ‘Σε σένα μιλάω Άνθιμε’. Όχι πάλι ρε συ Αλέξανδρε…

Εφημερίδες στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με τη ‘Newspaper Association of America’, τα διαφημιστικά έσοδα των εφημερίδων το 2007, έπεσαν κατά 7,9%! Είναι το δεύτερο χειρότερο ποσοστό από το 1950 που έχει πέσει κατά 9,4%.

ΕΣΡ
Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, το συνολικό ποσό που θα βγει από τα πρόστιμα που έριξε το 2007 το ΕΣΡ θα είναι μικρότερο από πέρυσι και μάλιστα είναι η πρώτη φορά, στα τελευταία 4 χρόνια, που καταγράφεται μείωση. Τώρα ή στο ΕΣΡ έχουν γίνει ελαστικοί ή επιτέλους έφτιαξε η ελληνική τηλεόραση.

ΕΡΤ
Η ΕΡΤ φέρνει στην Ελλάδα την αμερικανική πολυβραβευμένη κωμική σειρά ‘ Arrested Development ‘. Μη φανταστείτε ΕΤ1 ή ΝΕΤ, στο Πρίσμα+ θα προβληθεί. Να ένας καλός λόγος να πάρουμε την ψηφιακή, όσοι δεν την έχουμε ήδη.

Φωτό της ημέρας
Η Ολυμπιακή φλόγα έφτασε στην Κίνα.

Υ.Γ

Βρετανός γιατρός λέει πως τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να σκοτώσουν περισσότερους ανθρώπους από το κάπνισμα. Κλείσε το κινητό λοιπόν, για να σβήσω το τσιγάρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα