Καλή αρχή και χρόνια πολλά

default image

Στο εξώφυλλο του Nitro Απριλίου είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου σε μια σέξι φωτογράφιση που όμοια έχει κάνει στο μακρινό παρελθόν η Μέριλιν Μονρόε

Χρόνια Πολλά

Δέκα χρόνια κλείνει αυτές τις μέρες το αγαπημένο και πάντα ενημερωμένο
Satleo . Πολλές ευχές.

Γενέθλια
Δέκα χρόνια κλείνει και ο ‘Πρωταθλητής’, ο οποίος σύμφωνα με το Θέμο Αναστασιάδη, είναι η μοναδική αντικειμενική αθλητική εφημερίδα (χαριτολογώντας βέβαια). Χρόνια πολλά.

Φιλαράκια
Τον πρώτο κύκλο της σειράς Friends θα αρχίσει να προσφέρει σε τρεις εβδομάδες το Πρώτο Θέμα. Θα ακολουθήσουν και οι άλλοι.

Εξέδρα
Καλαίσθητη, καθαρή, εύκολη στο διάβασμα, πολύ δυνατό ένθετο για το στοίχημα (το οποίο θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο), χωρίς “μεγάλα” ονόματα όμως, με εξαίρεση τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Στα θετικά και η τιμή της (1 ευρώ). Καλή συνέχεια σε ένα δύσκολο χώρο. Βέβαια μη ξεχνάμε πως ο ΔΟΛ τη βγάζει άρα θα έχει την ανάλογη στήριξη και κατά κάποιο τρόπο έχει “υποχρέωση” να πετύχει.

Ελευθεροτυπία
Ανανεώθηκε και η Ελευθεροτυπία το Σάββατο. Ωραίο το νέο λέι-άουτ, πιο μοντέρνο, νέες γραμματοσειρές και στήλες. Η Κυριακάτικη έκδοση πάντως δεν είχε αλλαγές.

TorrentSpy

Πάει κι αυτό .

Pitsirikos

Στο ραδιόφωνο του Σκάι με δίωρη εκπομπή θα συνεχίσει ο Pitsirikos, σύμφωνα με το Παρόν και μάλιστα ξεκινά αύριο Δευτέρα στις 16.00.

Ελευθεροτυπία2
Δεν έχει μείνει εφημερίδα χωρίς ένθετο περιοδικό για το αυτοκίνητο. Το νεότερο έρχεται από την Ελευθεροτυπία, μόνο που δεν πρόκειται στην πραγματικότητα για κάτι καινούργιο, αφού το Autocar κυκλοφορεί εδώ και 8 χρόνια αυτόνομο. Κάθε Σάββατο λοιπόν, σε τιράζ 120 χιλ. φύλλων, το Autocar της Mototech A.E αλλάζει σελίδα και θα κυκλοφορεί με την Ελευθεροτυπία.

Σκάι

Ένα νέο περιβαλλοντικό δελτίο με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου θα προβάλλει καθημερινά από τη Δευτέρα 31 Μαρτίου η τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 13.00. Τίτλος του ‘Eco News’ και σκοπός του η ενημέρωση για το περιβάλλον μέσα σε λίγα λεπτά. Θα υπάρχουν προτάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, ενημέρωση για τις κλιματολογικές αλλαγές, για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καθώς και περιβαλλοντική ατζέντα της ημέρας με καμπάνιες που διεξάγονται και όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την προστασία του περιβάλλοντος από διάφορους φορείς σε όλη τη χώρα.

Nitro

Στο εξώφυλλο του Nitro Απριλίου είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου σε μια σέξι φωτογράφιση που όμοια έχει κάνει στο μακρινό παρελθόν η Μέριλιν Μονρόε, αλλά και στο πιο πρόσφατο, η Λίντσεϊ Λόχαν.

Στις ΗΠΑ
Διαβάζουμε στο Reuters πως Αμερικανοί ιστορικοί ανακάλυψαν την πρώτη ηχογράφηση τραγουδιού, ακούστε τη εδώ και μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα τους έχει πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου του 1860, 17 χρόνια πριν την εφεύρεση του φωνογράφου από τον Τόμας Έντισον. Η ηχογράφηση έγινε από τον Γάλλο εφευρέτη Edouard-Leon Scott de Martinville και η συσκευή λεγόταν φωνοαυτόγραφο.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το πρώτο και το δεύτερο φύλλο της Εξέδρας.

Κυριακάτικες
Στις 199 χιλ. φύλλα την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα και επιστροφή στην κορυφή. Δεύτερη η Καθημερινή με 172, τρίτο το Βήμα με 170. Η Ελευθεροτυπία πούλησε 166 χιλ., το Έθνος 126, ο Ελεύθερος Τύπος 121.

Τηλεθέαση

Την εβδομάδα 17 με 23 Μαρτίου το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 18,6% και ήταν πάλι πρώτο. Ακολούθησε ο ALPHA με 14,9%, ο οποίος έχει εκτοπίσει μόνιμα πλέον στην τρίτη θέση τον ΑΝΤ1 (14,7%). Το ALTER είχε 11%, το STAR 9,5%, η ΝΕΤ 9,1%. Σε φόρμα ο ΣΚΑΪ ανέβηκε στο 4,2% (στοιχεία από AGB).

Λέμε να δούμε

Funny Games . Το φιλμ του Χάνεκε του 1997, που τώρα παίζεται το ριμέικ του στους κινηματογράφους. Σάββατο μεσάνυχτα στην ΕΤ1.

Blogs
Δείτε εδώ μια ενδιαφέρουσα λίστα με τα 25 μπλογκς που αξίζουν τα περισσότερα χρήματα, βάσει στατιστικών, μοναδικών επισκεπτών, στοιχεία από Alexa κλπ.

Σινεμά

Στις 25 Ιουλίου θα βγει στο σινεμά η δεύτερη ταινία X Files . Στη σκηνοθεσία είναι ο Κρις Κάρτερ, ενώ πρωταγωνιστούν οι Ντέιβιντ Ντουκνόβι, Γκίλιαν Άντερσον, Αμάντα Πιτ.

Φωτό της ημέρας

Αυστραλός κοιτά ένα σκουπίδι του διαστήματος που έπεσε στη φάρμα του!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα