Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20/01/12)

default image

Διαβάστε στο NEWS 247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

Δημοκρατία

“Η μαφία αγγίζει τον Βενιζέλο και τον Καρατζαφέρη” αναφέρει στο πρώτο θέμα της η εφημερίδα σήμερα, κάνοντας αναφορά στην εξάρθρωση της οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη.

Τα Νέα

“Κουρεύουν χρέη και υπουργούς” ο τίτλος του κεντρικού θέματος,  που κάνει λόγο για ανασχηματισμό της κυβέρνησης προ των πυλών.

Έθνος

“Συμφωνία για κούρεμα 100 δισ.” αναφέρει στο κεντρικό θέμα η εφημερίδα, που αναφέρει μεταξύ άλλων πως “η Τρόικα των αρχηγών στηρίζει τον Λ. Παπαδήμο”.

Ελεύθερος Τύπος

“Η πυραμίδα της μαφίας” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα, που αναφέρεται στα πρόσωπα “κλειδιά” και κάνει λόγο για “κομματικές πλάτες των εκβιαστών”.

Αδέσμευτος Τύπος

“Σκάνδαλο συγκλονίζει την Θεσσαλονίκη” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα, με θέμα τις 53 συλλήψεις.

Η βραδυνή

“Δάνεια, πώς να μειώσετε το χρέος” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που παραθέτει χρήσιμες συμβουλές για τα βήματα που  πρέπει να ακολουθήσουν οι δανειολήπτες.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Σύγκλιση με εκκρεμότητες” ο τίτλος του κεντρικού θέματος, που κάνει λόγο για επαναβεβαίωση της πλήρους στήριξης των τριών αρχηγών στον πρωθυπουργό.

Αυγή

“Επί ξυρού ακμής η κυβέρνηση”,  το κεντρικό θέμα σήμερα, που αναφέρεται στο Συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών και στις διαδικασίες προς την ολοκλήρωση του PSI.

Ριζοσπάστης

“Απαντήστε στον αντικομμουνισμό του ΣΕΒ”, ο τίτλος του σημερινού πρώτου θέματος.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα