Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση της Lucinda Childs στο Μέγαρο Μουσικής

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση της Lucinda Childs στο Μέγαρο Μουσικής

Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της κορυφαίας Αμερικανίδας Lucinda Childs στο Μέγαρο Μουσικής

Το NEWS 247 σας προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Lucinda Childs, η οποία είναι προσκεκλημένη του ”εν λευκώ” και θα παρουσιάσει εκείνα τα έργα που την επηρέασαν από τη νεανική της ηλικία, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 16 Φεβρουαρίου 2013, στις 08:30.

Η Σειρά Μετατροπίες έχει γίνει συνώνυμη με άκρως πρωτότυπες προτάσεις, και το μήνα αυτό, φιλοξενεί ένα αφιέρωμα στη διάσημη Αμερικανίδα χορεύτρια, χορογράφο και σκηνοθέτη Lucinda Childs, που θα έρθει στο Μέγαρο για να μιλήσει για τις σημαντικές στιγμές της καριέρας της λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας της Καμεράτα, με έργα που ”εν λευκώ” έχει επιλέξει η ίδια καθώς και μια συναυλία με διασκευές τζαζ αγαπημένων κομματιών του J.S.Bach στην οποία η Καμεράτα συμπράττει με το Κουαρτέτο Pascal Schumacher.

Η Lucinda Childs επέλεξε ειδικά για τη συναυλία-αφιέρωμα της Καμεράτα ένα πρόγραμμα με μουσική συνθετών που την έχουν σημαδέψει από τη νεαρή της ηλικία. Την Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής καθοδηγεί η μπαγκέτα του Νίκου Αθηναίου.

Πριν από τη συναυλία, στις 07:00, θα πραγματοποιηθεί προβολή με αποσπάσματα από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της Lucinda Childs, καθώς και συζήτηση με τον καλλιτεχνικό Διευθυντή της Καμεράτα Γιώργο Πέτρου και τον σκηνοθέτη-σκηνογράφο Πάρι Μέξη (Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος).

Η είσοδος στη συζήτηση είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας.

Χορηγός του κύκλου ”Μετατροπίες”  είναι το ΔΗΜΕΡΓΟΝ Ίδρυμα Πολιτισμού και Ανάπτυξης Δασκαλόπουλου.

Μέγας χορηγός της  Καμεράτα, Ορχήστρας των Φίλων  της Μουσικής για την περίοδο 2011-2013 είναι το Ίδρυμα Ωνάση.

Πληροφορίες:

Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα – Tηλ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

210 7282333

Εισιτήρια:

19,00€  και 30,00€ (Διακεκριμένη Ζώνη)

Ειδικές τιμές: 7,00 € (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, Α.Μ.Ε.Α.), και 12,00 € (65+, πολύτεκνοι).

Ιστοσελίδα:

www.megaron.gr

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα