Τα πιο τολμηρά ακροβατικά που έγιναν ποτέ με δύο ή τέσσερις τροχούς

Τα πιο τολμηρά ακροβατικά που έγιναν ποτέ με δύο ή τέσσερις τροχούς

Οι σελίδες του διαδικτύου είναι γεμάτες από ερασιτέχνες που κάνουν διάφορα κόλπα με αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες σε μια προσπάθεια να γίνουν γνωστοί ή να κερδίσουν κάποια χρήματα. Υπάρχουν όμως μερικοί επαγγελματίες, που κόβουν την ανάσα με τα παράτολμα κόλπα που κάνουν (Pics+Vids)

Για λογαριασμό των αναγνωστών του News247 επιλέξαμε μερικά από τις πιό εντυπωσιακές φιγούρες που έχουν πραγματοποιηθεί επάνω σε τέσσερις ή σε δύο τροχούς, και σας τις παρουσιάζουμε.

Ο Robbie Knievel πηδά πάνω από το Grand Canyon, 1999

O δίτροχος ήρωας: Μοτοσικλέτα Honda CR500, χωρίς τροποποιήσεις.

Ο Robbie Knievel ήταν προορισμένος να πηδήξει το φαράγγι του Grand Canyon. Σε αυτή την παράτολμη προσπάθειά είχε συμπαραστάτη τον πατέρα του, Evel Knievel, ο οποίος αφιέρωσε ένα σημαντικό μέρος της ζωής και της καριέρας του για να πετύχει αυτό το κόλπο.

Το 1999, ο  Robbie Knievel επιχείρησε με επιτυχία το άλμα, με μια μη τροποποιημένη μοτοσικλέτα Honda 500cc motocross. Με το κλείσιμο ενός κενού το άλμα του  Robbie Knievel ήταν 69,5 μέτρων, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 68 μέτρων.

Gymkhana 5, 2012

Το αυτοκίνητο ήρωας: 2011 Ford Fiesta, με βελτιωμένο κινητήρα απόδοσης 650 ίππους.

Ο οδηγός αγώνων ράλι στις ΗΠΑ, Ο Ken Block πήρε τα …κλειδιά της πόλης του Σαν Φρανσίσκο για να κάνει τα πιό εξωφρενικά ακροβατικά και φιγούρες. Μάλιστα, προκειμένου το όλο πρότζεκτ να έχει ευτυχή κατάληξη και να μην υπάρχουν παρατράγουδα, μαγαζιά και μεγάλες κεντρικές αρτηρίες του Σαν Φρανσίσκο έκλεισαν όπως  η Bridge Bay στο Oakland.

Double Dare Loop με το βλέμμα στραμμένο στο παιδικό παιχνίδι.

Το αυτοκίνητο ήρωας: Άγνωστα αγωνιστικά αυτοκίνητα με εμφάνιση από Hot Wheels.

Στα X Games στο Λος Άντζελες το 2012, ο Tanner Foust, οδηγός αγώνων και συμπαρουσιαστής του Top Gear America, συναντήθηκε με τον Greg Tracy και έκαναν ένα όνειρο εκατομμυρίων παιδιών να μοιάζει αληθινό.  Μιμήθηκαν τα loop των γνωστών παιδικών παιχνιδιών (αυτοκινήτων) Hot Wheels σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα σε μορφή θηλιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα