Καθάρισαν για τώρα, Μπομπ και Ντόρα

default image

Τη γλυτώνουν τελικά σε πρώτη φάση μερικά από τα περιοδικά που πήγαιναν για κλείσιμο, σύμφωνα με τα ‘μέσα & media’ της Ελευθεροτυπίας

Cockpits!
Ωραία συλλογή φωτογραφιών.

Σινεμά
Το τρέιλερ του Red με τον Μπρους Γουΐλις. Ναι είναι και κόμικ.

Κυριακάτικες
Την περασμένη εβδομάδα το Πρώτο Θέμα επέστρεψε στην κορυφή με πολύ χαμηλά νούμερα όμως (139 χιλ. φύλλα). Ακολούθησαν, Βήμα με 125, Καθημερινή με 112, Έθνος με 100, Ελευθεροτυπία με 92, Real News με 91, Ελεύθερος Τύπος και Veto με μόλις 28 χιλ.

ILoveGR
Η Κίμωλος ψηφίστηκε ως ο πιο αγαπημένος τόπος στην Ελλάδα. Τουλάχιστον δεν τσακώθηκε με το Λεωνίδιο όπως είχε γίνει με τους Μέγα Αλέξανδρο και Κολοκοτρώνη.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 21 με 27 Ιουνίου, θα περίμενε κανείς πως με το Μουντιάλ η ΝΕΤ θα είχε πάει καλύτερα από το 12,3% που έκανε. Στην πρώτη θέση το MEGA με 21,4%, στην δεύτερη ο ΑΝΤ1 με 14,6%. Στην τέταρτη θέση είναι το ALTER με 11,1%, ενώ την πέμπτη μοιράζονται ALPHA και STAR με 9,7% έκαστο. Στο 3,6% ο ΣΚΑΪ, στο 3,2% η ΕΤ1, στο 3,1% η ΕΤ3.

nova
Μεταξύ άλλων, τον Ιούλιο θα προβληθούν τα φιλμ Up, Transformers 2, Nothing but the truth, G-Force, Star Trek XI.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελευθεροτυπία και ‘Λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν’.

NEΠ
Τη γλυτώνουν τελικά σε πρώτη φάση μερικά από τα περιοδικά που πήγαιναν για κλείσιμο, σύμφωνα με τα ‘μέσα & media’ της Ελευθεροτυπίας. Δεν κλείνουν λοιπόν τα Olive, Top scorer, Parents, Hello Kitty, Ντόρα Εξερευνήτρια, Μποπ Σφουγγαράκης. Δυστυχώς κλείνουν τα Spider-Man και Hot Wheels (κρίμα για το 2ο γιατί έδινε και ένα αυτοκινητάκι με κάθε τεύχος).

Treasure Link
Sickipedia. Αμέτρητες ώρες διασκέδασης.
Σχετικό με Μουντιάλ: ‘Africans finally have the chance to tell the English to go back to their own fucking country!’.

Φωτό της ημέρας
Ινδή χωρικός με τα dung cakes αφού τα αποξήρανε στον ήλιο. Με αυτά θα μαγειρέψει, θα ζεστάνει και είναι και φιλικά προς το περιβάλλον. Είναι κοπριές αγελάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα