Προσοχή: Η TV στο OFF

default image

Γιατί; Μα καλά έχετε όρεξη να βλέπετε εκπομπές για τις εκλογές; Πάλι καλά που ξεκινούν και τα αθλητικά. Έξι ηθοποιοί υποδύθηκαν τον Μπομπ Ντύλαν!

Εκλογές

Το ποσό που θα δαπανηθεί από το ελληνικό δημόσιο για τη διαφήμιση των πολιτικών κομμάτων στην τηλεόραση είναι 6 εκατ. ευρώ. Από 2,4 εκ. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, 623 χιλ. το ΚΚΕ, 344 χιλ. ο Συνασπισμός, 231 χιλ. ο ΛΑΟΣ. Το MEGA θα καρπωθεί 1,71 εκατ., ο ΑΝΤ1 1,41 εκατ., ο ALPHA 868 χιλ., το STAR 826 χιλ., το ALTER 459 χιλ.

I’m Not There
Το σπουδαίο σχετικά με τη νέα κινηματογραφική ταινία ‘I’m Not There’, που είναι για τη ζωή του Μπομπ Ντίλαν, είναι πως τον υποδύονται έξι (!) ηθοποιοί. Μεταξύ τους είναι ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Κέιτ Μπλάνσετ! Δείτε εδώ ένα κλιπάκι.

ΝΕΤ
Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα στις 19.00 θα μεταδίδεται από τη ΝΕΤ η νέα δίωρη αθλητική εκπομπή ‘Αθλητικό Πανόραμα’, με τον Μιχάλη Τσώχο στην παρουσίαση.

Περιοδικά

Το μήνα Ιούλιο το περιοδικό που πούλησε τα περισσότερα τεμάχια ήταν το Mirror (92 χιλιάδες). Ακολούθησαν, Cosmopolitan με 83, Glamour με 71, Lucky με 70, Pink Woman με 58.

YouTube
Η Google επιβεβαίωσε τις φήμες περί διαφημίσεων σε βιντεάκια στο YouTube. Συγκεκριμένα, σε μουσικά βίντεο και άλλα επιλεγμένα και όχι σε όλα τα βίντεο που υπάρχουν στη δημοφιλή ιστοσελίδα. Οι διαφημίσεις θα ξεκινάνε 15 δευτερόλεπτα αφού έχει αρχίσει το βίντεο και θα καταλαμβάνουν το 20% της οθόνης. Αν ο χρήστης που το παρακολουθεί δεν κλικάρει τη διαφήμιση μέσα σε 10 δευτ., τότε αυτή θα εξαφανίζεται. Κάπως πρέπει να βγουν τα 1,65 δισ. δολάρια που δαπάνησε η Google για την εξαγορά του YouTube και οι 130 εκατ. χρήστες μηνιαίως είναι μια καλή αγορά για τους διαφημιζόμενους. Όλοι ευχαριστημένοι λοιπόν, εκτός ίσως από την πλειοψηφία των χρηστών.

Εκλογές2
Επίσης από τη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα στις 21.00, μέχρι τις εκλογές, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάζει στο ALTER την έκτακτη εκπομπή ‘Εκλογές 2007′. Την εβδομάδα πριν από την Κυριακή των εκλογών, η εκπομπή θα μεταδοθεί επίσης την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Deadwood
Η εξαιρετική σειρά του HBO, ‘ Deadwood‘, ολοκληρώθηκε(;) πέρυσι τον Αύγουστο μετά από τρεις κύκλους. Ένα χρόνο μετά, ακόμα γίνονται συζητήσεις για το αν θα γίνουν 2 τηλεταινίες που θα δίνουν ένα οριστικό τέλος στο στόρι της σειράς.

ALPHA
Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Alpha, ‘Ζωή Ξανά’, με ένα διπλό επεισόδιο. Θα ακολουθήσει η προβολή της τις καθημερινές στις 19.00.

Εκλογές3
Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι ξεκινά η καθημερινή ωριαία εκπομπή του STAR, ‘Χαιρετίσματα στην εξουσία’, με τον Θανάση Λάλα στην παρουσίαση. Πρόκειται για έκτακτη πολιτική εκπομπή με θέμα τις εκλογές…

Ατάκα
‘Είμαστε οι αδελφές Τατά από τον Λαγκαδά’ είπε η Στάη με χιουμοριστική διάθεση για τον εαυτό της και τη Ζαχαρέα.

ΣΚΑΪ
Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου επανέρχεται και η τηλεοπτική ‘ Ελληνοφρένεια‘.

MEGA
Η σειρά του MEGA, ‘Μαρία η άσχημη’ αλλάζει ώρα τη νέα σεζόν και θα μεταδίδεται πλέον στις 19.15.

Φωτό της ημέρας
Ισραηλινές εταιρείες αλλά και ιδιώτες δώρισαν σε Παλαιστίνιους, δεκάδες σανίδες σερφ, στο πλαίσιο της κίνησης ‘Surfing for Peace’. Ο λαός μπορεί να θέλει ειρήνη, οι κυβερνήσεις τους όμως;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα