Τζον Χαμ και Ντάνιελ Ράντκλιφ μαζί στην TV!

Τζον Χαμ και Ντάνιελ Ράντκλιφ μαζί στην TV!

Τα διηγήματα του Μπουλγκάκοφ, με τίτλο ''A Young Doctor’s Notebook'', μεταφέρονται σε τηλεοπτική σειρά, όπου ο Τζον Χαμ θα συμπρωταγωνιστεί με τον Ντάνιελ Ράντκλιφ

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Μοιράζονται ένα κομμάτι διασημότητας, αλλά και κάτι πιο συγκεκριμένο: την αγάπη τους για τον Ρώσο συγγραφέα Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, τη συλλογή διηγημάτων του οποίου, «Σημειώσεις Ενός Επαρχιακού Γιατρού», διασκευάζουν σε μίνι-σειρά!

Ο Τζον Χαμ δεν παύει να μας εκπλήσσει: εκτός από συγκλονιστικά ωραίος άντρας στο «Mad Men», καλός δραματικός ηθοποιός, με κωμική φλέβα, τώρα αποκαλύπτει τη μεγάλη του αγάπη: τον Ρώσσο συγγραφέα των αρχών του 20ού αιώνα, Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ.

Με δική του πρωτοβουλία, η συλλογή διηγημάτων του Μπουλγκάκοφ, με τίτλο «A Young Doctor’s Notebook», μεταφέρεται σε τηλεοπτική σειρά, όπου ο Τζον Χαμ θα συμπρωταγωνιστεί με τον όχ-πια-Χάρι-Πότερ Ντάνιελ Ράντκλιφ και που θ’ αρχίσει να προβάλλεται τον Δεκέμβριο.

Ο Τζον Χαμ είχε την ιδέα του project ως τηλεοπτική μίνι-σειρά 4 επεισοδίων, όταν επισκέφθηκε τον περασμένο χειμώνα το Λονδίνο, για την προώθηση του «Mad Men». «Λατρεύω το ύφος του βιβλίου,» λέει ο ηθοποιός, «το μυστήριο και τη διαρκή αίσθηση του ‘άλλου’ που ελλοχεύει.

Ο κόσμος τότε (στην επαναστατική Ρωσία του 1917) ήταν πολύ ξένος, αλλά και πολύ οικείος σε μας, με την έννοια του πώς κάποιος και σήμερα νιώθει σαν ψάρι έξω απ’το νερό. Το γράψιμο του Μπουλγκάκοφ είναι πολύ συναισθηματικό και αλληγορικό.»

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* «Mad Men»: το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου

* Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δείχνει τα κέρατά του! Πρώτη επίσημη φωτογραφία από το «Horns»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα