O Μπρετ Ιστον Ελις δεν θα γράψει το σενάριο του ”Fifty Shades of Grey”. Και είναι τσαντισμένος

O Μπρετ Ιστον Ελις δεν θα γράψει το σενάριο του ”Fifty Shades of Grey”. Και είναι τσαντισμένος

Ποιος θα αναλάβει τελικά να γράψει το σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς του ''Fifty Shades of Grey''. Γιατί αποσύρθηκε η υποψηφιότητα του Μπρετ Ιστον Ελις

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του μέσω του twitter κι από εκεί εξέφρασε τις έντονες αντιδράσεις του για την επιλογή της Κέλι Μάρσελ ως σεναριογράφου του επικείμενου φιλμ.

«Προσφέρομαι να κάνω τη μεταφορά του βιβλίου. Δεν είναι αστείο. Πιστεύω ότι ο Κρίστιαν Γκρέι και η Ανα είναι δυο εν δυνάμει σπουδαίοι κινηματογραφικοί ήρωες» έγραφε πριν μερικούς μήνες στο twitter του ο Μπρετ Ιστον Ελις, ενώ ο Πολ Σρέιντερ γύριζε ήδη το πρώτο γραμμένο κατ’ ευθείαν για το σινεμά σεναριό του «The Canyons».

Εν τούτοις οι παραγωγοί της κινηματογραφικής μεταφοράς του αναγνώσματος της Ε.Λ. Τζέιμς που αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα εκδοτικά φαινόμενα της χρονιάς (και που μοιάζει να είναι ένα αληθινά κακό βιβλίο), Μάικλ Ντε Λούκα και Ντέινα Μπρουνέτι, δεν μοιάζει να πήραν στα σοβαρά την πρότασή του, αφού πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν πως βρήκαν σεναριογράφο για το «Fifty Shades of Grey» κι αυτός δεν ήταν ο Ελις.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* Ο Μπρετ Ιστον Ελις θέλει να δει το «Fifty Shades of Grey» στο σινεμά

* Everything goes! Teaser τρέιλερ για το «The Canyons»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα