Είναι στο πρωτοσέλιδο της FAQ (με 5 γράμματα)

default image

Μαντέψτε για ακόμα μία εβδομάδα, ποιον έχει στο πρωτοσέλιδό της η νέα φρι-πρες, Faq. Όχι όχι, δεν εννοούμε την Πρωτοψάλτη

Κόμικς

Το
Comicdomcon 2008 είναι προ των πυλών. Οι φίλοι των κόμικς μπορούν στις 5 και 6 Απριλίου να επισκεφτούν την Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22) και να απολαύσουν δωρεάν το ετήσιο φεστιβάλ για την ένατη τέχνη. Παράλληλα μπορείτε να πάρετε μέρος στην
ψηφοφορία για τα καλύτερα της χρονιάς και να κερδίσετε ωραιότατα δώρα.

FAQ
Μαντέψτε για ακόμα μία εβδομάδα, ποιον έχει στο πρωτοσέλιδό της η νέα φρι-πρες, Faq. Όχι όχι, δεν εννοούμε την Πρωτοψάλτη.

Πάνος Χαρίτος

Ένας από τους πιο μάχιμους και αξιόλογους δημοσιογράφους, ο Πάνος Χαρίτος, έχει τη δικιά του ιστοσελίδα ( http://www.panosharitos.com/ ). Εκεί μπορείτε να αναζητήσετε ειδήσεις και αναλύσεις σχετικά με τη Μέση Ανατολή, ένα ημερολόγιο για τον πόλεμο και την ειρήνη στην περιοχή, άρθρα και βίντεο για το Λίβανο, το Ισραήλ, το Αφγανιστάν, τα Παλαιστινιακά Εδάφη.

Pitsirikos
Φαίνεται πως ο πιο διάσημος Έλληνας μπλόγκερ σταματάει. Στο τελευταίο του ποστ διαβάζουμε:
‘Ό,τι αρχίζει με πίκρα…
Δυο χρόνια, έντεκα μήνες και εικοσιτέσσερις ημέρες. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Σας ευχαριστώ όλους. Μάκια.’
Μάκια και σε σένα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να γράφεις.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Θα επέμβει κανείς ;

Συναυλίες
Στις 30 Ιουνίου η PJ Harvey θα δώσει ένα one-woman show στο Badminton. Μία άλλη όμως μεγάλη φωνή, αυτή της Kristin Hersh , της ψυχής των Throwing Muses, τραγουδά σήμερα Πέμπτη στο Κύτταρο.

Τηλεθέαση
Στο 55,7% η τηλεθέαση του ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’, στο 30,3%(!) η στρατιωτική παρέλαση.

Playboy
Τον επόμενο μήνα θα λανσαριστεί το περιοδικό Playboy στις Φιλιππίνες. Στόχος του θα είναι οι 30+ άντρες και ασφαλώς δεν θα υπάρχει εντελώς γυμνό αλλά όσο περισσότερο γίνεται βάσει και της κουλτούρας της χώρας.

Στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με τα στατιστικά, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε οι Αμερικανοί χρήστες του διαδικτύου “έλιωσαν” στα online βίντεο. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε μια άνοδος του 5,3% στον αριθμό των μοναδικών επισκεπτών που είδαν βιντεάκια στα γνωστά σάιτ όπως το YouTube, αλλά και στις σελίδες των μεγάλων δικτύων.
Τοπ-10:
Google – 60 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες
FOX – 16
Yahoo! – 12
Walt Disney (με ABC και ESPN) – 11
ΜΣΝ/Windows Live – 10,2
AOL – 8,2
Time Warner – 7,2
Veoh – 5,8
Viacom – 4,3
NBC – 4,3

Ταινία
Το Σάββατο ο Ελεύθερος Τύπος θα δώσει την ταινία με την Έλενα Ναθαναήλ, ‘Εκείνο το Καλοκαίρι’. Από το Πρώτο Θέμα το περιμέναμε πάντως…

Εξάντας
Το περίφημο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου, ‘Δέλτα, οι βρώμικες δουλειές του Πετρελαίου’, έχει ως γνωστό αποσπάσει πέντε διεθνείς διακρίσεις. Σαν διάκριση θεωρείται και η τιμή να προβληθεί στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Διεθνούς Αμνηστίας στην Ολλανδία. Προβάλλεται σήμερα στη Χάγη και μεθαύριο στο Άμστερνταμ.

Σκάι

“Φυσικά… Μπορείς” είναι το σύνθημα για το περιβάλλον που επέλεξαν οι ακροατές του ΣΚΑΪ 100,3 ανάμεσα από τα 10 επικρατέστερα των συνολικά 25.000 μηνυμάτων.
Το τοπ-5:
1. “Φυσικά… Μπορείς” της Αθηνάς Παρμπή
2. “Το Πράσινο έφτασε στο Κόκκινο” της Γεωργίας Φώτου
3. “Ήρθε η ώρα να καθαρίσεις” του Σπυρίδωνα Θαλασσινού
4. “Το περιβάλλον χρειάζεται ατομική ενέργεια”
5. “Η Γη προηγείται” του Αναστάσιου Καμπόλη.

Εφημερίδα
Το Σάββατο βγαίνει η ‘ Εξέδρα των Σπορ ‘. Τις 15 έφτασαν οι αθλητικές (συν αυτές της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας κλπ.) και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα μοιραστεί τώρα η πίτα των αναγνωστών.

Τηλεθέαση2
Στο 39,4% έφτασε η τηλεθέαση του αγώνα της Εθνικής με την Πορτογαλία στο MEGA, στο 28,9% ο τελικός του μπάσκετ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη ΝΕΤ.

Εξαγορά
Οι μέτοχοι της Thomson το ενέκριναν και μια από τις μεγαλύτερες αγορές προχωρά. Η καναδική Thomson Corp. εξαγοράζει την βρετανική Reuters για 11,5 δισ. ευρώ και η εταιρεία κολοσσός που θα προκύψει θα ονομάζεται Thomson Reuters.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

Funny Games – O Χάνεκε κάνει ριμέικ σε δικιά του ταινία. Παίζει η Ναόμι Γουοτς.
Vantage Point – Αμερικανική περιπέτεια με τους Ντένις Κουέιντ, Μάθιου Φοξ, Φόρεστ Γουίτακερ, Γουίλιαμ Χαρτ.
Γυναικείες Συνωμοσίες – Σινεφίλ του Βασίλη Βαφέα.
Ερωτικά μαθήματα για επαναστατική δράση – Κωμωδία του Νίκου Αλευρά.
I’m cyborg, but that’s ok – Του Ταν Γουκ Παρκ.
Meet the Spartans – Παρωδία.

Μπάσκετ
Μη χάσετε το νέο ποστ του Βασίλη Σπανούλη.

RADIO 24
Πέμπτη εκπομπή σήμερα στις 16.00 με το Φρέντο και επιτέλους θα ανακοινωθεί ο τίτλος της εκπομπής μας στο RADIO 24 . Το ξέρουμε πως έχετε αγωνία.

Φωτό της ημέρας

Τη γδύσαμε χθες ντροπή μας (την Κάρλα Μπρούνι, όχι τη Βασίλισσα), σήμερα πιο σικ. Το στιγμιότυπο είναι από την επίσκεψη του πιο χοτ ζευγαριού της Γαλλίας στην Αγγλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα