Vintage TV και “ιπτάμενο” αυτοκίνητο

default image

Ο Λάρι Κινγκ ανακοίνωσε στον αέρα ότι δεν θα συνεχίσει τη βραδινή εκπομπή “Larry King Live”. Προηγήθηκαν 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας και περίπου 40.000 συνεντεύξεις

CNN
Ο Λάρι Κινγκ ανακοίνωσε στον αέρα ότι δεν θα συνεχίσει τη βραδινή εκπομπή “Larry King Live”. Προηγήθηκαν 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας και περίπου 40.000 συνεντεύξεις. Ας μην περιμένει πρόσκληση ο νικητής του υπερμαραθώνιου στο Γουίμπλεντον, Τζον Ίσνερ  μετά από αυτό που είπε στον Ντέβιντ Λέτερμαν.

Office
Περί αποχωρήσεων συνέχεια. Και ο Στιβ Καρέλ εγκαταλείπει τη σειρά που τον ανέδειξε. Εμείς πλέον δεν βλέπουμε τη συγκεκριμένη σειρά που “κρέμασε”. “Θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένεια μου”, ήταν η δικαιολογία του. “Σας βαρέθηκα. Θέλω (εύπεπτο) κινηματογράφο”, καταλάβαμε εμείς.

Vintage TV
Διαβάσαμε ότι οι Άγγλοι μεσήλικες θα αποκτήσουν το δικό τους συνδρομητικό κανάλι από τον Σεπτέμβριο. Πάντως αν προβάλλει κλασικές ταινίες και 500 προ-ΜΤV μουσικές επιτυχίες, όπως ισχυρίζονται οι διοικούντες, τότε θα το αγαπήσουν πολλοί περισσότεροι και πολλοί νεότεροι. Το Vintage TV θα προστεθεί στην πλατφόρμα του Sky. Φανταστείτε ένα αντίστοιχο ελληνικό κανάλι τί θα είχε. Θα μας άρεσε κι ας είχε και Νίκο Μαστοράκη. Ακούει κανείς;

Big Picture
Ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της στήλης μας δείχνει έναν από τους λίγους λόγους που ζηλεύουμε τους Άγγλους.

Rango Movie
Ο Τζόνι Ντεπ δανείζει τη φωνή του στον ομώνυμο χαρακτήρα της ταινίας , έναν ελαφρώς προβληματικό χαμαιλέοντα. Ti άλλο θα έπαιζε ο Ντεπ; Στις αίθουσες το 2011. Σίγουρη επιτυχία, καθώς Ντεπ=Επιτυχία.

Βραβεία
Βαρεθήκατε τις απονομές;Το Mega δεν το πιστεύει και μεταδίδει απόψε (30/6) ζωντανά (21.00) τα “Effie awards” που αφορούν τους τομείς του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Εδώ οι υποψηφιότητες.

Ι Love GR
Λίγες ώρες απομένουν για να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη της ομορφότερης περιοχής στην Ελλάδα. Με όλο το σεβασμό, αλλά δεν μπορεί να είναι η κατά τ’άλλα ωραιότατη Κίμωλος, η νικήτρια.

Είδηση της ημέρας
Μιας και δεν κυκλοφόρησαν εφημερίδες. Στην αγορά θα κυκλοφορήσει το 2011 το πρώτο αυτοκίνητο-αεροσκάφος ονόματι Terrafugia Transition. Ήδη έχουν γίνει 70 παραγγελίες για το “ιπτάμενο” αυτοκίνητο που κοστίζει 159.207 ευρώ! Φανταζόμαστε ότι ο οδηγός θα πρέπει να έχει και δίπλωμα αυτοκινήτου και δίπλωμα πιλότου για μικρά αεροσκάφη.

Φωτό της ημέρας
Η άγνωστη Πέτρα Κβιτόβα στους “4″ του Γουίμπλεντον. Κάτι ήξερε ο φωτογράφος. Η Τσέχα θα χρειαστεί δύο ρακέτες και τέσσερα χέρια για να αποκλείσει τη Σερενα Γουίλιαμς από τον τελικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα