Ποτέ την (Αθλητική) Κυριακή

default image

Τα είδατε τα γκολ από την 18η αγωνιστική; Σας πήρε ο ύπνος στις 2.00 και είχατε δει μόνο Τρίπολη και Λιβαδειά; Μάλλον θα βλέπατε Αθλητική Κυριακή

Γκολ

Τα είδατε χθες τα γκολ από την 18η αγωνιστική της Super League; Σας πήρε ο ύπνος στις 2.00 τα ξημερώματα και είχατε δει μόνο Τρίπολη και Λιβαδειά; Θα βλέπατε Αθλητική Κυριακή στη ΝΕΤ τότε. Γιατί στο Σκάι στις 22.05 είχαμε δει τα πάντα από όλα τα γήπεδα. Χωρίς Παναγιώτη Βαρούχα, χωρίς Κωνσταντίνου να προσφέρει σοκοφρέτες σε όλους (πλην Αννούλας Καραμανλή “γιατί παχαίνουν”) για να τους γλυκάνει επειδή ο Παναθηναϊκός πήρε πέναλτι, χωρίς να βλέπεις τον κάθε καλεσμένο παλαίμαχο να υπερασπίζεται με περίσσιο πάθος την πρώην ομάδα του.



Βίντεο


Δείτε
εδώ την αναγκαστική προσθαλάσσωση του αεροσκάφους στο ποταμό Χάντσον.
Εδώ μπορείτε να δείτε την εξομοίωση.

Knol
Το θυμόσαστε το Knol ; Είναι η ‘Wikipedia’ της Google. Έφτασε λοιπόν τα 100 χιλ. άρθρα μέσα σε 6 μήνες, από τη μέρα που λανσαρίστηκε. Η αγγλική έκδοση της Wikipedia έχει 2,7 εκατ. άρθρα, αλλά βέβαια αυτή ξεκίνησε το 2001. Όπως και να ‘χει πάντως, αν δύσκολα αλλάζεις μηχανή αναζήτησης (Google), δύσκολα αλλάζεις και εγκυκλοπαίδεια (Wikipedia). Έκαστος στο είδος του.

MEGA
Το γεγονός ότι το MEGA έδειξε χθες τη συναυλία και το σόου για τον Ομπάμα σχολιάστηκε κατά κύριο λόγο αρνητικά. Λένε οι περισσότεροι πως εδώ σκοτώνεται κόσμος στη Γάζα και εμείς θα βλέπουμε σόου; Τις άλλες αηδίες που παίζει η ελληνική τηλεόραση πως τις βλέπετε; Καλύτερα δηλαδή Σάκη από Μπόνο και Σπρίνγκστιν;
Η δικιά μας άποψη είναι πως ωραία τα πάρτι, ωραίες οι εκδηλώσεις για ν’ ανέβει το ηθικό, αυτό όμως που πραγματικά χρειάζεται ο κόσμος είναι λιγότερα λόγια και περισσότερη δουλειά. Από εκεί και πέρα όμως το MEGA δείχνει, όπως πάντα στα σημαντικά πολιτικά γεγονότα, δημοσιογραφικά αντανακλαστικά. Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι ο πρώτος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμβολο ελπίδας για τον κόσμο (θα δούμε αν θα τους διαψεύσει) και αυτή τη στιγμή ο πλανήτης ζει μια πολύ μεγάλη αλλαγή.

iPhone
Τις 15 χιλ. έχουν φτάσει οι διαθέσιμες εφαρμογές για iPhone στο Apple Store. Οι χρήστες μάλιστα έχουν κατεβάσει συνολικά 500 εκατ.!

Ομπάμα
Η ορκωμοσία και ο πρώτος λόγος του Μπάρακ Ομπάμα σαν πρόεδρος είναι αύριο Τρίτη και αναμένεται να κάνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στις ΗΠΑ. Μέχρι τώρα τη μεγαλύτερη τηλεθέαση έχει σημειώσει ο Ρίγκαν το 1981 με 42 εκατ. Ακολουθεί ο Κάρτερ με 34 εκατ. τηλεθεατές το 1973 και ο Νίξον με 33 εκατ. το 1973. Το μικρότερο νούμερο σημειώθηκε το 2005 με τον Τζορτζ Μπους (μόλις 15 εκατ.).
Όσο αναφορά τα οικονομικά μεγέθη το τριήμερο σόου που έχει στηθεί για το νέο πρόεδρο θα στοιχίσει συνολικά περίπου 150 εκατ. δολάρια (πολλά μπαλόνια, ειρωνεύονται στην Αμερική…).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
H Ελευθεροτυπία  για το ‘Μαύρο Σαββατοκύριακο’.

YouTube
Ή αλλάζουν τα πράγματα ή ο Μπάρακ Ομπάμα έχει βύσμα στο YouTube. Μέχρι τώρα τα βίντεο στο YouTube δεν δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να τα κατεβάσουν. Αυτό εδώ όμως μπορούμε να το κατεβάσουμε (κάτω αριστερά από το βίντεο γράφει click to download). Ελπίζουμε λοιπόν πως οι του YouTube θα αποφασίσουν να επιτραπεί γενικότερα.

Φωτογραφία
Ιδού η φωτογραφία που επεξεργάστηκε και έγινε η Νο 1. της προεκλογικής καμπάνιας του Μπάρακ Ομπάμα.

Δουκάκης
Διαβάστε εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του παρολίγον προέδρου των ΗΠΑ, Μάικλ Δουκάκη, που παραχώρησε στο NEWS 24|7.

Lego
Την αγάπη μας για τα πιο διάσημα τουβλάκια την έχουμε δείξει πολλές φορές. Δείτε εδώ 10 επίσης διάσημους πίνακες και την lego έκδοσή τους.

Μπλογκ
Το πρώτο παραπολιτικό μπλογκ που έκανε αίσθηση στη χώρα μας είναι ως γνωστό το Press-gr. Δείτε εδώ τη νέα του εμφάνιση.

Φωτό της ημέρας
Από ενυδρείο στην Κίνα. Απλά καταπληκτικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα