Χοτ, Χάρι Πότερ και Βαλάντω

default image

Αύριο Τετάρτη στις 21.00, το Αλ Τσαντίρι Νιουζ ρίχνει αυλαία με καλεσμένη τη Χάρις Αλεξίου. Η αλλαγή μέρας έγινε προφανώς λόγω του Ισπανία - Πορτογαλία που έχει σήμερα το βράδυ, ενώ αύριο δεν έχει αγώνα Μουντιάλ

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με την έρευνα της Focus Bari για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ, για το διάστημα 24 Μαΐου με 20 Ιουνίου, ο Σκάι ήταν ως συνήθως στην κορυφή με μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών 12,5%. Ακολούθησε η έκπληξη της χρονιάς Hot FM με 8,2%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκουμε το Ρυθμό με 7,6%. Ακόμα, Nova Σπορ FM με 7,5%, Λάμψη με 6,8%, Athens Dee Jay με 6,7%, Derti με 6,6%, Real με 6,3%, Red με 6%.

ALPHA
Αύριο Τετάρτη στις 21.00, το Αλ Τσαντίρι Νιουζ ρίχνει αυλαία με καλεσμένη τη Χάρις Αλεξίου. Η αλλαγή μέρας έγινε προφανώς λόγω του Ισπανία – Πορτογαλία που έχει σήμερα το βράδυ, ενώ αύριο δεν έχει αγώνα Μουντιάλ.

Greek Idol
Η Βαλάντω κέρδισε. Δεν έχουμε άλλα στοιχεία να αναφέρουμε.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Μετά τη Τζούλια, τώρα και επώνυμη γυναικεία ένδυση στο Πολεμικό Μουσείο: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Ελεύθερη Ώρα
Πρέπει να κάνουμε και αναφορά στον Αδέσμευτο Τύπο για το ομοφοβικό ‘Παντρεύτηκε τη γκόμενα της’.

New Yorker
Τι απίθανο εξώφυλλο . Ζευγαράκια.

Ωραία ιδέα!
Pulp Simpsons .

Μουντιάλ
Ωραία τα πλάνα με τον κόσμο στις κερκίδες να διασκεδάζει, αλλά τελευταία οι σκηνοθέτες το έχουν παρακάνει. Εντάξει να μην είναι σαν το προηγούμενο που είχαν πάρει απόφαση να μη δείξουν καθόλου τους θεατές, αλλά και αυτό φέτος είναι υπερβολικό. Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι, μετά το 3-0 μόνο εξέδρες βλέπαμε και ανθρώπους που χαίρονταν που έβλεπαν τους εαυτούς τους στις γιγαντοοθόνες.
Να αναφέρουμε βέβαια και τη γκάφα στο παιχνίδι της Αργεντινής με το Μεξικό που όλοι οι θεατές και ποδοσφαιριστές είδαν με τα ίδια τους τα μάτια στις οθόνες του σταδίου το οφσάιντ του Τέβεζ με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν (από την άλλη βέβαια μήπως ήρθε η ώρα για τη βοήθεια της τεχνολογίας προς τους διαιτητές;).

Forbes
Το νέο τοπ-100 των διασήμων. Στην κορυφή η Όπρα, δεύτερη η Μπιγιονσέ, 3ος ο Τζέιμς Κάμερον.

Google Me
Ακούγεται σαν ανέκδοτο. Όλοι αυτοί οι δολοφόνοι… iPhone-killer, Google-killer, Twitter-killer, Facebook-killer. Ο καθένας στον τομέα του. Μπορεί το Facebook να γίνει μεγαλύτερο από το Google στο θέμα ‘μηχανή αναζήτησης’; Όχι. Μπορεί η Google να φτιάξει ένα κοινωνικό δίκτυο μεγαλύτερο από το Facebook; Πάλι όχι.
Όταν βγει πάντως το Google Me, στην αρχή θα δώσει πολλά κλικ στο Google Μαυροβουνίου, Google.me .

HP7
Το πρώτο full trailer .

Game of Thrones
Νέα σειρά από το HBO. Μοιάζει επική και είναι βασισμένη σε μυθιστόρημα .

Treasure Link
Τα καλύτερα μπλογκ σύμφωνα με το Time.

Φωτό της ημέρας
Θα κλάψει, δεν θα κλάψει, θα κλάψει…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα