Το Facebook γίνεται ταινία

Το Facebook γίνεται ταινία
**FILE** Facebook.com founder Mark Zuckerberg smiles at Facebook headquarters in Palo Alto, Calif., in this Feb. 5, 2007, file photo. Facebook Inc. has avoided the acquisition frenzy that's gobbled up MySpace.com, YouTube and other startups, and the company is now striving to become a general portal like Yahoo, not just a social networking site for college students. (AP Photo/Paul Sakuma) AP

Και ναι το Facebook θα γίνει ταινία. Ήδη η Columbia Pictures έχει λανσάρει το τρέιλερ για την ταινία που αφορά το Facebook με τίτλο "The Social Network" (Vid)

Και ναι το Facebook θα γίνει ταινία. Ήδη η Columbia Pictures έχει λανσάρει το τρέιλερ για την ταινία που αφορά το Facebook με τίτλο “The Social Network”.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2010 και είναι βασισμένη στο βιβλίο του Ben Mezrich The Accidental Billionaires; The Founding of Facebook, A Tale of Sex, Money, Genuis and Betrayal. 

Από τις φοιτητικές εστίες του Χάρβαρντ μέχρι την ίδρυση της εταιρίας και την τεράστια επιτυχία του Facebook  η ταινία μας παρουσιάζει την πορεία του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου.

“Δεν μπορείς να έχεις 500εκ. φίλους χωρίς να δημιουργήσεις μερικούς εχθρούς”, αναφέρει το πρώτο poster του “The Social Network“.

Μάλιστα, τον ρόλο του Mark Zuckerberg υποδύεται ο Jesse Eisenberg, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας έχει ο Justin Timberlake ως πρόεδρος του Facebook, Sean Parker.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα