Μάκης και Λάκης

default image

Μια ιστορία που αλίευσε το SPORT 24 και μοιάζει με σενάριο ταινίας. Διαβάστε εδώ την απάτη του αιώνα.

Στη Βουλγαρία

Θα ξεκινήσουμε με μια ιστορία που αλίευσε το SPORT 24 και μοιάζει με σενάριο ταινίας. Διαβάστε
εδώ την απάτη του αιώνα.

Μπάσκετ
Έχουμε βάλει στο παρελθόν δύο βίντεο με αυτούς τους τύπους που σουτάρουν από παντού και τα βάζουν. Το Yahoo! έχει σήμερα πρώτο θέμα το πιο μακρινό καλάθι, από αυτούς πάλι. Δείτε εδώ .

Ελευθεροτυπία
Μετά από καιρό επιτέλους μια καλή προσφορά από εφημερίδα. Την Κυριακή η Ελευθεροτυπία δίνει το Trainspotting.

STAR
Όσα κανάλια ονειρευόσασταν να τον αρπάξετε, τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε γιατί ο Σταμάτης Μαλλέλης ανανέωσε με το STAR ως Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης και το νέο του συμβόλαιο λήγει στο τέλος του 2012. Ζήλια ψώρα.

Alter


‘Ποιοι είναι οι συμπαρουσιαστές της Νίκης Κάρτσωνα στο LifeStyle;’, μας ρωτά το Δ.Τ του σταθμού και μας δίνει και φωτογραφίες που φαίνονται οι πλάτες τους.
Είναι δυνατόν να ενδιαφέρει κανένα αυτό το πράγμα;

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Κρατάμε από την Αυγή το ‘Γυμνοί οι Πρίγκιπες’.

Debate
Σύμφωνα με την AGB, παρότι το debate μεταδιδόταν από όλα σχεδόν τα κανάλια, το MEGA έκανε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, με τη ΝΕΤ, τον ΑΝΤ1, το ALTER, τον ALPHA, το STAR, την ΕΤ3, να ακολουθούν (με αυτή τη σειρά).
Περίπου 6 εκατ. άνθρωποι παρακολούθησαν έστω και ένα λεπτό από την τηλεμαχία των 6 πολιτικών αρχηγών, ενώ οι μισοί την είδαν όλη.

Οι τηλεθεατές προτίμησαν ΝΕΤ (22,1%) και MEGA (21,4%) και στη χθεσινή τηλεμαχία των δύο.

Google + Twitter = Love
Μια πολύ ενδιαφέρουσα υπηρεσία βγήκε στο φως. Ονομάζεται Trendsmap και με τη βοήθεια των Google Maps μπορούμε να βλέπουμε πια είναι τα trend topics σε όλο τον κόσμο. Σήμερα π.χ, στην Ελλάδα πιο πολύ συζητούν για το debate και το gmail (συγκεκριμένα για αυτό ).

1η αγωνιστική
Σήμερα Τετάρτη τα δύο παιχνίδια που αναβλήθηκαν τον Αύγουστο με τις φωτιές. Στις 19.00 Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (novasports1) και στις 21.15 ΑΕΚ – Ολυμπιακός (novasports1).

ALPHA
Τη Δευτέρα στις 21.00 λοιπόν επιστρέφει πρόωρα ο Λάκης Λαζόπουλος και το Τσαντίρι Νιουζ, σε προεκλογικούς ρυθμούς. Εμείς πάντως το βαριόμαστε πλέον όσο και τα debate.

Μάκης
‘Αποφασισμένος για νέες αποκαλύψεις ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επιστρέφει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην οθόνη του ALTER’, λέει το Δ.Τ.
Αύριο Πέμπτη στις 21.00 (Ζούγκλα) και τη Δευτέρα στις 23.15 (Κίτρινος Τύπος). Για εμάς ισχύει ότι και για την παραπάνω εκπομπή.

Facebook και εφαρμογές
Διαβάστε εδώ για το Mafia Wars και όλα αυτά τα ενοχλητικά που μας τρώνε το χρόνο.

Yahoo!
Η Yahoo! ετοιμάζεται να λανσάρει νέα καμπάνια, κόστους 100 εκατ. δολαρίων, για να ενισχύσει το όνομα της. Το μότο είναι ‘It’s You’ και μας φαίνεται λίγο ξεπερασμένο.

Gaming
Να ένα παιχνίδι που δεν θα παίξετε ποτέ εκτός αν κάθεστε στο PC κάποιου εχθρού σας (δείτε και το βίντεο).

Φωτό της ημέρας
Το Σίδνεϊ έχει πνιγεί από θύελλα κόκκινης σκόνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα