Κουβέλης: Καμία λευκή επιταγή σε κανένα κόμμα

Κουβέλης: Καμία λευκή επιταγή σε κανένα κόμμα
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ", ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων (Vid)

Για σαφή εντολή του ελληνικού λαού που δεν θέλησε να δώσει αυτοδυναμία σε κανένα κόμμα, αλλά και τη σαφή απαίτηση να παραμείνουμε στην ευρωζώνη, με χαλάρωση κάποιων όρων του Μνημονίου μίλησε ο Φώτης Κουβέλης, μετά την ανακοίνωση των πρώτων εκλογικών αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά, σημείωσε ότι:  Ο ελληνικός λαός έδωσε με την ψήφο του σαφή εντολή για κυβέρνηση συνεργασίας. Οι πολίτες ζήτησαν κυβέρνηση που θα διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ και δεν έδωσαν εντολή για μονομερείς ενέργειες που θα οδηγούσαν εκτός Ε.Ε.

Η Δημοκρατική Αριστερά ξεπέρασε την πόλωση και κέρδισε την εμπιστοσύνη περισσότερων πολιτών την οποία και θα τιμήσει με φερέγγυα πρόσωπα.

Ζητήσατε κυβέρνηση συνεργασίας και γι’ αυτό δεν δώσατε την αυτοδυναμία πουθενά. Δεν δώσατε εντολή για μονομερείς ενέργειες, που θα έθεταν τη χώρα σε κίνδυνο, αλλά ζητήσατε την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την αποδέσμευση από τους δυσμενείς παράγοντες του Μνημονίου.

Δεν δίνουμε καμία λευκή επιταγή σε κανένα κόμμα”, κατέληξε ο ίδιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα