Απαγορευτικό στη sexy Peta

default image

Η επιστροφή της “σιδηράς κυρίας” στο δελτίο ειδήσεων της NET συνοδεύτηκε με τηλεθέαση 8.5%. “Ανανεωμένη” και ντυμένη στα λευκά έβγαλε στα παράθυρα όλο τον κόσμο, αλλά όχι τον Νίκο Χατζηνικολάου που περιμέναμε

Στάη
Η επιστροφή της “σιδηράς κυρίας” στο δελτίο ειδήσεων της NET συνοδεύτηκε με τηλεθέαση 8.5%. “Ανανεωμένη” και ντυμένη στα λευκά έβγαλε στα παράθυρα όλο τον κόσμο, αλλά όχι τον Νίκο Χατζηνικολάου που περιμέναμε.

Peta
Δεν προκαλεί απορία γιατί οι διαφημίσεις της “κόβονται” από το Super Bowl . Σας θυμίζω ότι οι Αμερικάνοι τρώνε του σκασμού εκείνη την ημέρα. Φαγητό+”ενθουσιασμός”=νοσοκομείο. Πάντως θα παρελάσουν τρέιλερ από 15 ταινίες.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος . Γίναμε Σικάγο.

1821
Σειρά έχει ο Κολοκοτρώνης απόψε (23.00). Θα υπάρξουν νέες αλληλομηνύσεις Χατζηνικολάου-Παπαδημητρίου/Αλαφούζου; Να συντονιστούμε για το νέο ξέσπασμα Τράγκα;

Τραγούδι της ημέρας

Fix You . Ελπίζω να μην απογοητευτεί ο P.V.

Tweet της ημέρας
Φερνάντο Τόρες .

Άγγελοι του Τσάρλι

Η Ρέιτσελ Τέιλορ (η ξανθιά Αυστραλή από το πρώτο Transformers), η Μίνκα Κέλι (Saturday Night Ladies) και η ακόμα πιο άγνωστη Άνι Λιόνζεχ επελέγησαν από το ABC για να πρωταγωνιστήσουν στην… αναβίωση της θρυλικής σειράς.

The Daily

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη εφημερίδα του iPad . Ελπίζω να πληρώνει. Eδώ είναι το άδειο σάιτ.

Alpha
Τέλος το Exclusive. Ναι, έπαιζε και δεύτερη σεζόν αν δεν το είχατε καταλάβει.

Ρετρό
Τι είναι το ίντερνετ ;

Φωτό της ημέρας
Στην Αργεντινή. Ψηφίστηκε ως η καλύτερη φωτογραφία του φετινού Ράλι Ντακάρ. Δικαίως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα