Sony Digital Photo Printers

Sony Digital Photo Printers

Mπορείτε να τυπώσετε εντυπωσιακές φωτογραφίες στο σπίτι με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου, ταχύτερα και ευκολότερα από ποτέ!

Mπορείτε να τυπώσετε εντυπωσιακές φωτογραφίες στο σπίτι με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου, ταχύτερα και ευκολότερα από ποτέ! Η τελευταία σειρά ψηφιακών φωτογραφικών εκτυπωτών DPP (Digital Photo Printers) της Sony αντιπροσωπεύει το επόμενο επίπεδο στο υπέροχο design, την εκπληκτική ποιότητα εκτύπωσης και την ταχεία, εύκολη χρήση.



Τρεις φωτογραφικοί εκτυπωτές θερμικής εξάχνωσης (dye sublimation) σας χαρίζουν έναν συνδυασμό εξαιρετικής ποιότητας εικόνας, ταχύτατης εκτύπωσης, εκπληκτικής εμφάνισης και μικρού μεγέθους για κάθε σπίτι ή γραφείο.



Στην κορυφή της σειράς αυτής βρίσκονται δύο ολοκαίνουρια μοντέλα – τα DPP-FP90 και DPP-FP70 – τα οποία προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα χάρη στην ισχύ της τεχνολογίας επεξεργασίας εικόνας και εκτύπωσης τελευταίας γενιάς της Sony.



Τη σειρά ολοκληρώνει το μοντέλο DPP-FP60 με οθόνη LCD 2 ιντσών. Ο προσιτός οικονομικά αυτός εκτυπωτής διατίθεται, επίσης, σε συνδυασμό με τον προσαρμογέα Bluetooth DPPA-BT1 (μοντέλο DPP-FP60BT), ο οποίος επιτρέπει την γρήγορη, εύκολη, ασύρματη εκτύπωση απευθείας από κινητά τηλέφωνα, συσκευές PDA και άλλες φορητές συσκευές που υποστηρίζουν τεχνολογία Bluetooth.



Όλοι οι νέοι εκτυπωτές είναι συμβατοί με τον προσαρμογέα Bluetooth DPPA-BT1, ο οποίος υπάρχει η δυαντότητα να διατεθεί και ως προαιρετικό αξεσουάρ.




Μεγάλη οθόνη



Ο κορυφαίος DPP-FP90 ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους φωτογραφικούς εκτυπωτές χάρη στην εκπληκτικά μεγάλη οθόνη του (3,6 ιντσών), με δυνατότητα ρύθμισης θέσης για άνετη θέαση από όλες τις γωνίες. Η τεράστια αυτή οθόνη διαθέτει ανάλυση 230.000 pixels και τεχνολογία Clear Photo LCD προσφέροντας εξαιρετικά φυσική εικόνα με υψηλό contrast, καταπληκτική λεπτομέρεια και χρωματική πιστότητα. Το μοντέλο DPP-FP70 διαθέτει οθόνη TFT LCD 2,5 ιντσών με σταθερή γωνία θέασης.



Εκτός από τη μεγάλη οθόνη, και οι δύο κορυφαίοι αυτοί εκτυπωτές είναι εξοπλισμένοι με τεχνολογία υψηλής απόδοσης Sony, η οποία καθιστά την εκτύπωση φωτογραφιών στο σπίτι μια ταχύτερη, πιο ευέλικτη και πιο δημιουργική εμπειρία.




Με ισχυρό επεξεργαστή



Στην καρδιά των μοντέλων DPP-FP90 και DPP-FP70 βρίσκεται ο επεξεργαστής Sony BIONZ, τον οποίο παλαιότερα μπορούσατε να βρείτε μόνο στην επαναστατική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR α100. Ο ισχυρός αυτός επεξεργαστής μπορεί να διαχειριστεί αρχεία υψηλής ανάλυσης ως και 48 Megapixels με ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων πολύ μεγαλύτερη από προηγούμενους επεξεργαστές.




Για ακριβή και ζωντανά αποτελέσματα



Ο επεξεργαστής BIONZ ρυθμίζει έξυπνα τις παραμέτρους εκτύπωσης επιτυγχάνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα χωρίς να θυσιάζει την ταχύτητα της εκτύπωσης. Η τεχνολογία Auto Fine Print 4 διορθώνει αυτόματα την ισορροπία του λευκού χρώματος καθώς και τη συνολική φωτεινότητα, τη χροιά, τη χρωματική αντίθεση, τη διαβάθμιση και την οξύτητα αμέσως πριν την εκτύπωση, εξασφαλίζοντας φυσικές επιφάνειες και χρώματα. Για ακόμα πιο ακριβή και ζωντανά αποτελέσματα, και τα δύο μοντέλα μπορούν να αναλύσουν τα εκτεταμένα δεδομένα που αποθηκεύονται μαζί με το αρχείο εικόνας από τις φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot και την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR α100.




Διόρθωση φωτογραφιών χωρίς PC



Ο επεξεργαστής BIONZ προσφέρει επίσης μια μέθοδο για να γλιτώνετε ακόμα περισσότερες «αποτυχημένες» λήψεις από το καλάθι των αχρήστων… χωρίς να υπάρχει ανάγκη για PC, λογισμικό επεξεργασίας εικόνας ή εξειδικευμένες ικανότητες. Με ένα μόνο άγγιγμα του ροζ κουμπιού Auto Touch-up, οι FP90 και FP70 μπορούν αυτόματα να εντοπίσουν και να διορθώσουν μια σειρά από συνήθη προβλήματα που επηρεάζουν πολλές καθημερινές φωτογραφίες. Στις διορθώσεις περιλαμβάνεται η εξάλειψη των «κόκκινων ματιών» και η βελτιστοποίηση του δυναμικού εύρους για τη διόρθωση λήψεων με κακή έκθεση ή προβληματικό οπίσθιο φωτισμό. Και οι δύο εκτυπωτές μπορούν ακόμα να διορθώσουν έξυπνα τυχόν λανθασμένη εστίαση – μια άλλη συχνή αιτία αποτυχημένων λήψεων.




Tεχνολογία εντοπισμού προσώπων



Τα μοντέλα FP90 και FP70 διαθέτουν τεχνολογία εντοπισμού προσώπων (Face Detection), χαρίζοντάς σας απολύτως φυσικές λήψεις προσώπων με τέλεια έκθεση. Χάρη στον επεξεργαστή BIONZ, τα ανθρώπινα πρόσωπα εντοπίζονται αυτόματα και το contrast και τα χρώματα ρυθμίζονται ανάλογα.




Μικρότερος χρόνος εκτύπωσης



Οι εκπληκτικές σας φωτογραφίες τυπώνονται, επίσης, ταχύτερα. Με τις υψηλές αναλύσεις των σύγχρονων ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών παράγονται μεγαλύτερα αρχεία και συνεπώς οι χρόνοι εκτύπωσης αυξάνονται. Όμως, στα μοντέλα FP90 και FP70, η τεχνολογία Sony TruFast μειώνει το χρόνο εκτύπωσης σε μόλις 45 δευτερόλεπτα για φωτογραφίες μεγέθους 4×6 ιντσών. (63 δευτερόλεπτα με τον εκτυπωτή DPP-FP60).




Ειδικά εφέ



Μπορείτε να μεγεθύνετε, να μειώσετε, να περικόψετε, να αλλάξετε φορά και να περιστρέψετε τις εικόνες πριν την εκτύπωση, ελέγχοντας παράλληλα τη φωτεινότητα και τα χρώματα. Στα ειδικά εφέ περιλαμβάνονται τα εφέ Black & White και Sepia καθώς και τα Paint, Fish-Eye, Cross και τα φίλτρα μερικού χρωματισμού (Partial colour filters). Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και δημιουργικές επιλογές υπάρχει διαθέσιμη μια επιλογή από χρήσιμες έξτρα λειτουργίες εκτύπωσης, όπως εκτυπώσεις ευρετηρίου, ημερολογίου και φωτογραφίας ταυτότητας, καθώς και η νέα λειτουργία ‘Superimpose’ με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε πρωτότυπες ευχετήριες κάρτες και προσκλήσεις προσθέτοντας τα δικά σας μηνύματα και εικόνες.




Μεταφέρονται εύκολα



Και τα δύο μοντέλα (DPP-FP90/70) είναι σχεδιασμένα για να μεταφέρονται εύκολα μέσα στο σπίτι χάρη στην βολική τους ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς, ενώ είναι διαθέσιμα σε μαύρο ή λευκό χρώμα για να επιλέξετε ανάλογα με το γούστο σας.




Βέλτιστη συμβατότητα



Για βέλτιστη συμβατότητα με τις σημερινές φωτογραφικές μηχανές, οι εκτυπωτές αυτοί μπορούν να δεχθούν μια ευρεία γκάμα δημοφιλών αφαιρούμενων αποθηκευτικών μέσων όπως κάρτες MemoryStick, SD και CompactFlash.




Απευθείας εκτύπωση χωρίς τη χρήση PC



Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν την τεχνολογία PictBridge για απευθείας εκτύπωση χωρίς τη χρήση PC από οποιαδήποτε συμβατή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μέσω ενός απλού καλωδίου USB. Είναι επίσης δυνατή η απευθείας εκτύπωση από συσκευές USB flash ή από συνδεδεμένους σκληρούς δίσκους USB.




Η συσκευασία



Τα αξεσουάρ που συνοδεύουν τα μοντέλα είναι τα εξής: Δίσκος χαρτιού, μετασχηματιστής AC, cartridge / χαρτί καθαρισμού, CD-ROM (πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή, λογισμικό Picture Motion Browser)




Τιμή



Η τιμή των φωτογραφικών εκτυπωτών ξεκινούν από τα 120 ευρώ περίπου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα