Ο Μπους έχει ταλέντο

default image

Σύμφωνα με τον ιστορικό A.Roberts, ο προς αποχώρηση πρόεδρος των ΗΠΑ είναι σοφός και ακέραιος και οι επόμενες γενιές θα μάθουν από αυτόν...

Gmail

Τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμα του Gmail από τη Google, το καλύτερο web e-mail είναι στην 4η θέση πίσω από αυτό της Yahoo!, της AOL και το Hotmail . Πέρυσι το Gmail σημείωσε πολύ μεγάλη αύξηση χρηστών αλλά και πάλι υπολείπεται κατά πολύ από το mail.yahoo. com. Όσο αφορά τα άλλα δύο τα πλησιάζει και σε 2-3 χρόνια φαίνεται πως θα τα ξεπεράσει. Σύμφωνα με την com.Score και μόνο για τις ΗΠΑ, οι μηνιαίοι μοναδικοί χρήστες του Gmail είναι περίπου 30 εκατ., αυτοί του Hotmail 43,5 εκατ., του AOL Mail 46,6 εκατ. και του Yahoo Mail 92 εκατ.

Τζορτζ Μπους
Σύμφωνα με τον ιστορικό Andrew Roberts, ο προς αποχώρηση πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ένας σοφός και ακέραιος άνθρωπος και οι επόμενες γενιές θα μάθουν από αυτόν . Διαβάστε εδώ τις απόψεις του και ασφαλώς μη παραλείψετε να δείτε τα σχόλια.

Μπάλα
Τα τηλεοπτικά της Super League.

ANT1
Που τα σκέφτονται; Επιστρέφει το ‘Ελλάδα έχεις ταλέντο’!

Μουσική
Όλοι γνωρίζουμε τη cult μουσική συλλογή Now!. Διαβάστε το ωραίο άρθρο του Αλέξη Πετρίδη στην Guardian .

20 χρόνια Simpsons
Η καλύτερη και μακροβιότερη σειρά κινουμένων σχεδίων, The Simpsons , κλείνει 20 χρόνια και το γιορτάζει με ένα διαγωνισμό. Φτιάξτε ένα πόστερ για τη σειρά και κερδίστε. Λεπτομέρειες εδώ .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Μια απορία για σήμερα. Ποιός έντυσε πρώτος στα πράσινα τον Ντέιβιντ; Η Sportday ή το Derby ;

Ελευθεροτυπία
Καλορίζικο το νέο σάιτ . Επιτέλους!

Ταινίες, CD και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Angel Heart (Μίκι Ρουρκ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – A Good Woman (Έλεν Χαντ, Σκάρλετ Γιοχάνσον)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Laws of Attraction (Πιρς Μπρόσναν, Τζούλιαν Μουρ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – V for Vendetta (Νάταλι Πόρτμαν)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Infamous (Τόμπι Τζόουνς, Σιγκούρνι Γουΐβερ)

Βήμα (Κυριακή) –  Erin Brockovich (Τζούλια Ρόμπερτς)

Έθνος (Σάββατο) – Good night and good luck (Ντέιβιντ Στράδερν, Τζορτζ Κλούνι)

Έθνος (Σάββατο) – Ντοκιμαντέρ του History Channel για τον Μπάρακ Ομπάμα

Έθνος (Κυριακή) – The Aviator (Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κέιτ Μπλάνσετ)

Έθνος (Κυριακή) – Υπέροχη Ελλάδα (Κάθοδος στην άβυσσο)

Έθνος (Κυριακή) – CD με τραγούδια της Άννας Βίσση

Real News (Κυριακή) – The Magic Flute (του Κένεθ Μπράνα)

Στις ΗΠΑ
Απλά είναι πολύ μπροστά. Και οι Αμερικάνοι στο ίντερνετ και το Facebook και ασφαλώς οι New York Times. Δείτε εδώ . Έχουν μαζευτεί ήδη 35.000 απαντήσεις στην ερώτηση ‘Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει σαν πρόεδρος των ΗΠΑ ο Μπάρακ Ομπάμα;’.
Να στείλει ίσως τον Μπους στο Guantanamo Bay…

Στον ποταμό Χάντσον
Δείτε εδώ και εδώ μερικές φωτογραφίες από το αεροπορικό ατύχημα.

On Telecoms
Ωραίο σάιτ έχουν φτιάξει για το Fox Life .

ALPHA
Η σειρά ‘Beverly Hlls 90210′ θα μετακομίσει σιγά σιγά και θα προβάλλεται πλέον τις Κυριακές και από τη Δευτέρα 26/1 το ‘Σιγά μην κάτσω να σκάσω’ θα γίνει τρίωρο (16.00 – 19.00).

Web TV
Διαβάστε εδώ τα νεότερα σχετικά με την τηλεόραση που ετοιμάζει το YouTube. Σε συνεργασία με τις κονσόλες Wii και Playstation 3, δίνει πλέον τη δυνατότητα να βλέπει κανείς βίντεο του YouTube στην τηλεόραση. Το Xbox 360 της Microsoft ασφαλώς απουσιάζει από τη συμφωνία.

Στο ίντερνετ
Σύμφωνα με την έρευνα της Pew Internet and American Life Project, το 22% των Αμερικανών χρηστών των MySpace και Facebook, τα χρησιμοποιούν για να φλερτάρουν. Επιτέλους παραδοχή.
Το 89% λέει πως μπήκε στις διάσημες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να βρει παλιούς φίλους, το 57% πως το χρησιμοποιεί για να κανονίζει εξόδους κλπ. με τους φίλους του και το 27% ότι το θεωρεί εργαλείο για τη δουλειά του (αν το καμάκι στη συνάδελφο στο δίπλα γραφείο θεωρείται δουλειά…).

Φωτό της ημέρας
Όση ώρα και να τον τραβάνε φωτογραφίες, ούτε θα παραπονεθεί, ούτε θα κουνηθεί. Πρόκειται για το νέο κέρινο ομοίωμα του Μπάρακ Ομπάμα που προορίζεται για το Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα