Διανύουμε μια σέξι σεζόν

default image

Σε "Show Sexy" έχει εξελιχθεί το "So you think you can dance" την τωρινή σεζόν. Το δεύτερο live χθες το βράδυ είχε πάλι πολύ σέξι εμφανίσεις

MEGA

Σε ‘Show Sexy’ έχει εξελιχθεί το ‘So you think you can dance’ την τωρινή σεζόν. Το δεύτερο live χθες το βράδυ είχε πάλι πολύ σέξι εμφανίσεις από τους διαγωνιζόμενους και αρκετά καλό χορό. Ας πει όμως κάποιος στην Καγιά να κόψει τα μουσουδάκια γιατί δεν την κάνουν καθόλου χαριτωμένη.

Ίντερνετ
Το σάιτ του Ολυμπιακού αλλάζει και εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα.

Blog

Μη χάσετε το post του X-Ray για τη φανέλα του Μπελούτσι και το Kapanga.

Jericho
Δυστυχώς η αμερικανική σειρά ‘ Jericho ‘ του CBS, κόπηκε για δεύτερη φορά. Η πολύπαθη σειρά κόπηκε πρώτη φορά τον Μάιο του 2007, καθώς δεν έκανε τα νούμερα τηλεθέασης που ήθελαν στο σταθμό. Οι λίγοι αλλά αφοσιωμένοι φαν της σειράς πίεσαν πολύ το CBS να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην αγαπημένη τους σειρά και μετά από 9 μήνες η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα. Η τηλεθέαση που σημείωσε όμως είναι ακόμα μικρότερη με αποτέλεσμα να αποφασιστεί το οριστικό κόψιμο της σειράς. Αύριο θα μεταδοθεί το 7ο και τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν.

ALPHA

Αύριο Τρίτη τα μεσάνυχτα, η εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη, ‘Το κουτί της Πανδώρας’, ασχολείται με το CERN (δείτε εδώ το επίσημο σάιτ). Πιο συγκεκριμένα το Δ.Τ αναφέρει:
‘CERN: Η Πόλη των Πεφωτισμένων’
Ένας επιταχυντής 27 χιλιομέτρων, κάτω από την Ελβετία και τη Γαλλία, αναζητά να λύσει το μυστήριο της γέννησης του κόσμου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πείραμα που έγινε ποτέ.
Πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν; Υπάρχει Θεός; Τί κρύβει το CERN; Πόσο αληθινά είναι όσα αναφέρει ο Dan Brown στο βιβλίο του Illuminati για την πόλη των επιστημόνων;

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το ‘Επιχείρηση Ασημικά’.

Λέμε να δούμε

Τα κλασικά ‘Παπαφλέσσας’, ‘Οι Σουλιώτες’, ‘Μαντώ Μαυρογένους’, αύριο 25 Μαρτίου, μέρα που ‘ναι.

Eject Festival
Στην τέταρτη χρονιά του το Eject Festival φαίνεται πως θα φέρει πλειάδα δυνατών ονομάτων. Για να μη σας χαλάσουμε την έκπληξη δείτε εδώ τα δύο πρώτο ονόματα που έχουν ανακοινωθεί για τις 28 Ιουνίου. Αφού είδατε τα ονόματα των δύο γκρουπ, διαβάστε το σχετικό άρθρο του MEN 24 .

Flickr
Δείτε εδώ ένα πολύ ωραίο παιχνιδάκι στο Flickr, όπου από μία φωτογραφία πρέπει να μαντέψουμε τον τίτλο μιας κινηματογραφικής ταινίας.

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με την έρευνα της Focus/Bari για την ΑΕΜΑΡ, το διάστημα 18 Φεβρουαρίου με 16 Μαρτίου, ο Σκάι ήταν και πάλι στην κορυφή. Δείτε πιο κάτω το τοπ-10:
Σκάι 11,2%
Σούπερ Σπορ FM 9,5%
Λάμψη 9%
Ρυθμός 8,7%
Derti 8,2%
ΕΡΑ Σπορ 7,8%
Kiss FM 7,5%
Μελωδία 7%
Sfera 6,8%
Athens DJ 6,6%.
Κατά τα άλλα, ο Real έκανε 5%, όπως και ο Best, o Captain Jack που άλλαξε ρεπερτόριο 1,3% (έπεσε 0,2%), ενώ ο City μόλις 0,7%.

MEGA

Το αυριανό ντοκιμαντέρ της εκπομπή ‘ Εμπόλεμη Ζώνη ‘ του Σωτήρη Δανέζη έχει τίτλο ‘Δύο ονόματα για μια δικτατορία’ και έχει να κάνει με το στυγνό καθεστώς της Βιρμανίας (Μιανμάρ).

Φωτό της ημέρας

Η Αφή της Φλόγας στην Ολυμπία. Η φασαρία που πήγε να γίνει αλλά αποφεύχθηκε, έγινε πρώτη είδηση στον κόσμο ( BBC , CNN ).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα