Πόσο έχεις μεγαλώσει;

default image

Δεκαεφτά χρονών έγινε ο Nirvana Baby, κατά κόσμον Σπένσερ Έλντεν. Αν ανησυχείτε, από Δευτέρα επιστρέφουν τα κεντρικά Δελτία ειδήσεων (ωχ)!

  E-ε-έρχονται

Nωρίς νωρίς επιστρέφουν στις θέσεις τους οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων. Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου κάνουν πρεμιέρα η Τρέμη (Mega), ο Χατζηνικολάου (Alter), o Eυαγγελάτος (Ant1), ο Λιάτσος (Star), η Χούκλη (ΝΕΤ) και ταρά τα τά… η Στάη και η Ζαχαρέα (Alpha). Το τρέιλερ μας έδειξε πως θα πάει η σεζόν, η Έλλη και τα μάτια της θα μιλάνε και η Μάρα θα λέει ναι. Θα δίνει όμως τις πληροφορίες (σ.σ. για τις εκλογές). Αυτή το είπε, όχι εμείς!

Οι πρωινοί

Ώρα για τους αντικαταστάστες να κάνουν τα μπάνια τους, πλάκα είχαν όμως! Ο “αφεντικούλης” Αυτιάς (Alpha), οι Καμπουράκης-Οικονομέας (Mega) θα μας τα λένε από Δευτέρα κι αυτοί. Έρχεται κι ο Παπαδάκης (Ant1), ενώ βαρεθήκαμε να βλέπουμε solo τον Λυριτζή, ακόμη κι αν έχει ενδιαφέρουσες παρτενέρ, Οικονόμου που είσαι;

ΝΕΤ

O ισπανικός εφιάλτης συνεχιστεί; Απόψε (23:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Εσπανιόλ στον λόφο του Μονζουίκ στο τελευταίο και δυνατότερο τεστ ενόψει της νέας σεζόν (σ.σ. αυτό θα πει κλισέ).

Van Halen

H reunion tour του συγκροτήματος είναι γεγονός με τουρνέ στις Ηνωμένες Πολιτείες και ένα CD να βρίσκεται στα σκαριά. Νέο μέλος στην παρέα είναι ο 17χρονος γιος του Έντι Βαν Χάλεν, Βόλφγκανγκ που θα παίζει μπάσο. Να δω τον Ντέιβιντ Λι Ροθ να κάνει πάλι ψαλίδια και τι άλλο στον κόσμο.

Απίστευτο

H Σάιλο Νουβέλ Τζολί Πιτ, το διασημότερο μωρό στον κόσμο, είναι το νεότερο σε ηλικία μέλος του IMDB κλαμπ. Η κουκλίτσα έχει κάτι κοινό να μοιραστεί με τα αδέρφια της, Μάντοξ και Ζαχάρα που έχουν τη δική τους σελίδα. Όχι, ο Πα Τιεν δεν είχε ακόμη αυτή την τιμή!

Κακή επιλογή

Μελαγχόλησαν, μην σας πω βαρέθηκαν, όσοι πήγαν να δουν το φιλμ που μιλάει για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τι το θέλατε καλοκαιριάτικα;

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

Mε την πρώτη (Knocked Up)
Kωμωδία που έφτασε στο Νο1 του Box Office με τη ξανθιά του Grey’s Anatomy, Κάθριν Χέιγκλ. Αποκάλυψη ο πρωταγωνιστής, Σεθ Ρόγκεν.

1408 – Ο Στίβεν Κινγκ βλέπει άλλο ένα έργο του να γίνεται ταινία. Θρίλερ με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Τζον Κιούζακ και Σάμουελ Τζάκσον.

Η Πισίνα (La Piscine) – Το άλλοτε ζευγάρι Αλέν Ντελόν-Ρόμι Σνάιντερ σε μία κλασική ταινία του γαλλικού κινηματογράφου με την αισθησιακή Τζέιν Μπίρκιν να μπαίνει ανάμεσα τους. Η πρόταση της εβδομάδας.

Φωτό της ημέρας

To μωρό του θρυλικού πια δίσκου των Nirvana μεγάλωσε. Ο 17χρονος πια Σπένσερ Έλντεν, γιος του ανθρώπου που εμπνεύστηκε το εξώφυλλο, είναι διάσημος ως Nirvana Baby και αποκάλυψε ότι οι γονείς του πήραν 200 δολλάρια για να βουτήξουν το παιδί τους στο νερό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα