Μαύρα μάτια κάναμε

default image

Παντού υπάρχει ένας Έλληνας να μας κάνει υπερήφανους. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Spiros Lomvardos παρέα με το πιο παχυντικό χάμπουργκερ στη Μ. Βρετανία

Στην Αυστραλία
Δείτε το πριν και μετά τις πλημμύρες σε συγκλονιστικές φωτογραφίες. Α και Β μέρος.

ΑΝΤ1
Κουράγιο κοντεύουμε. Τρεις έμειναν στο Top Chef, άλλοι τρεις στο X-Factor και πέντε στο Next Top Model.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Σούπα και ανάλατο .
Μπόνους τα 30 χρόνια λιτότητας. Ούτε το στεγαστικό δεν βάλαμε τόσα χρόνια.

ΝΕΤ
Πρεμιέρα σήμερα στο βραδινό δελτίο ειδήσεων για την Έλλη Στάη. Γούστα είναι αυτά, αν σας έλειψε συντονιστείτε στις 21.00. Το ότι θα εμφανίζεται σαν σχολιαστής και ο Χατζηνικολάου, ο βασικός άνκορμαν του δελτίου του Alter, πως να το σχολιάσει κανείς; Μάλλον αρνητικά.

Ραδιόφωνο
Διαβάσαμε ένα ευχάριστο νέο στο e-tetradio . Η αγαπημένη εκπομπή Πρωινές Διαδρομές με το Βασίλη Αδαμόπουλο επανέρχεται με τον έμπειρο παραγωγό να μας καλημερίζει, αυτή τη φορά χωρίς το Χρήστο Χωμενίδη. Μια ευχάριστη προσθήκη στο Βήμα 99,5.

Tweet: Add to Favorites
Κάθε μέρα θα βάζουμε κι από ένα tweet που μας άρεσε. Για σήμερα αυτό .

Στην Κίνα
Σκηνές από το Top Gun χρησιμοποίησαν στην Κίνα για να παρουσιάσουν ένα νέο πολεμικό αεροσκάφος. Αφιερωμένο .

Τραγουδάκι
Μας ζητήσατε να βάζουμε και ένα τραγούδι κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα ένας αναγνώστης το πρότεινε και μας άρεσε η ιδέα. Συγκινηθήκαμε δε γιατί θυμηθήκαμε τις μουσικές κόντρες με το Φρέντο προ τριετίας στο Radio 24. Ιδού λοιπόν το πρώτο: No Cars Go .

Treasure Link
Δαχτυλικά αποτυπώματα . Γενικά ένα μπλογκ με πολύ ενδιαφέροντα ποστ.

Φωτό της ημέρας
Παντού υπάρχει ένας Έλληνας να μας κάνει υπερήφανους. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Spiros Lomvardos παρέα με το πιο παχυντικό χάμπουργκερ στη Μ. Βρετανία. Ως τώρα λέει τρεις το έχουν παραγγείλει, κανείς δεν το έχει φάει ολόκληρο. Το μπέργκερ ονομάζεται Uber Scooby ενώ το κατάστημα που σερβίρεται, ονόματι Jolly Frier, είναι στο Μπρίστολ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα