ASUS MK241H

ASUS MK241H

H πρώτη LCD οθόνη της αγοράς με με ενσωματωμένες δυνατότητες video επικοινωνίας

H πρώτη LCD οθόνη της αγοράς με με ενσωματωμένες δυνατότητες video επικοινωνίαςΗ ASUS προκειμένου να εξυπηρετήσει αυτούς που επιθυμούν να απολαμβάνουν ψυχαγωγία σε ανάλυση full HD αλλά και να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο μέσω video, παρουσίασε τα σχέδιά της για την παραγωγή μιας καινούριας σειράς LCD οθονών σε μεγέθη 19”W, 22”W, 24”W αλλά και μεγαλύτερα, με ενσωματωμένη webcam.







Full HD 1080P μέσω HDMI



Η MK241H είναι εξοπλισμένη με πάνελ υψηλής ανάλυσης 1920×1200 (WUXGA) 16:10 και σύνδεση HDMI που επιτρέπει τη μεταφορά πολυκαναλικού ήχου και ασυμπίεστης ψηφιακής εικόνας μέσα από ένα και μόνο καλώδιο για την αναπαραγωγή video σε Full HD 1080p από PS3, XBOX360 καθώς και Blu-ray / HD DVD players.




Οθόνη με ενσωματωμένες δυνατότητες τηλεδιάσκεψης








Η MK241H είναι η πρώτη παγκοσμίως LCD οθόνη 24”W με ενσωματωμένες δυνατότητες τηλεδιάσκεψης, στις οποίες περιλαμβάνονται μια ενσωματωμένη και περιστρεφόμενη webcam 1.3 mega-pixel, μια συσκευή MIC-Array, στερεοφωνικά ηχεία και βύσμα για ακουστικά. Η διάταξη αυτή είναι ιδανική για τους χρήστες που θέλουν πρόσωπο με πρόσωπο συζητήσεις, με φίλους ή συμπαίχτες σε online παιχνίδια, χωρίς την ταλαιπωρία των εξωτερικών συνδέσεων.



Επιπλέον, τόσο η ενσωματωμένη webcam όσο και τα μικρόφωνα είναι plug-and-play, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης επιπλέον οδηγών. Επίσης, η υιοθέτηση της τεχνολογίας MIC-Array συνδυάζει τις λειτουργίες διαμόρφωσης δέσμης (beam forming), μείωσης του εξωτερικού θορύβου και εξασθένησης της ακουστικής ηχούς, προσφέροντας έτσι την καλύτερη δυνατή φωνητική καθαρότητα.



Οι χρήστες μπορούν ακόμα να διασκεδάσουν με το LifeFrame2 – το λογισμικό δημιουργίας εικόνων που προσφέρει η ASUS, για την εύκολη καταγραφή, αποθήκευση, επεξεργασία και διαχείριση φωτογραφιών, video και ήχων.




Προηγμένες τεχνολογίες για εξαιρετική εικόνα



Η MK241H υιοθετεί διάφορες αποκλειστικές τεχνολογίες της ASUS, για την απόδοση εκπληκτικών εικόνων. Σε αυτές περιλαμβάνονται:



– Η Color Rich Technology για υψηλότερη γκάμα χρωμάτων και 130% επιπλέον χρωματικό χώρο.



– Η φιλική προς το χρήστη λειτουργία Aspect Control που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τον τρόπο απεικόνισης που προτιμούν, (Full, 4:3 και 1:1(dot-to-dot)) για την παρακολούθηση ταινιών ή παιχνιδιών σε Full HD 1080p, χωρίς απώλειες ή παραμόρφωση της εικόνας



– Η Trace Free Technology που προσφέρει χρόνο ταχείας απόκρισης 2ms (gray-to-gray) για την ομαλή απεικόνιση των video χωρίς ghosting



– Η ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) Technology η οποία προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα του οπίσθιου φωτισμού ανάλογα με το περιεχόμενο της εικόνας, βελτιώνοντας έτσι τον λόγο αντίθεσης στα 3000:1 – γεγονός που οδηγεί σε πιο ρεαλιστική απόδοση των νυχτερινών σκηνών κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών ή των ταινιών και



– Η Splendid Video Intelligence Technology, η οποία προσφέρει άριστη απόδοση video με έξυπνες διορθώσεις του χρώματος, της φωτεινότητας, της αντίθεσης και της οξύτητας, όπως επίσης 5 προρυθμισμένους τρόπους απεικόνισης video, καθώς και 3 επιλογές για τον τόνο του δέρματος ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις των χρηστών.



Επίσης, η ASUS προσφέρει μια παραλλαγή της ASUS MK221H στις 22”W, η οποία είναι επίσης εξοπλισμένη με ενσωματωμένες δυνατότητες τηλεδιάσκεψης και σύνδεση HDMI, ενώ ενσωματώνει υψηλό λόγο αντίθεσης στα 5000:1 (ASCR) για πιο καθαρές και πιο ζωηρές εικόνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα