”Jesus: The Remake”: η low-buget μιούζικαλ εκδοχή της Βίβλου

”Jesus: The Remake”: η low-buget μιούζικαλ εκδοχή της Βίβλου

Μια ταινία που αφηγείται την ιστορία του Ιησού Χριστού, αλλά τοποθετημένη στο σήμερα. Κάτι ανάμεσα σε ντοκιμαντέρ για ένα heavy metal band και trash μυθοπλασία

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Με κόστος μόλις 2000 δολάρια, το «Jesus:The Remake» είναι η απόδειξη πως ακόμη και η «μεγαλύτερη ιστορία του κόσμου» μπορεί να ειπωθεί… οικονομικά!

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το «Jesus: The Remake» είναι μια ταινία που αφηγείται την ιστορία του Ιησού Χριστού, αλλά τοποθετημένη στο σήμερα και – μεταξύ μας – αρκετά «πειραγμένη», κάτι ανάμεσα σε ντοκιμαντέρ για ένα heavy metal band και trash μυθοπλασία που πασχίζει να γίνει καλτ.

Ο Ιησούς, όπως τον φαντάστηκε ο σκηνοθέτης Κρις Κάλεν, είναι ένας μουσικός που χρησιμοποιεί τα τραγούδια του για να περάσει το μήνυμά του στον κόσμο. Μαζί με το κορίτσι του, τη Μάγκι, φτιάχνουν ένα γκρουπ με τη βοήθεια των Αποστόλων και ξεκινούν μια περιοδεία, η οποία γίνεται αυτόματα trending topic στα social media και αποκτα διαστάσεις θρησκείας.

Ταυτόχρονα, ο Χριστός πέφτει θύμα του δογματισμού δύο ιερέων που νιώθουν να απειλούνται από τον ισχυρισμό της θεϊκής του υπόστασης και της εκκλησίας που θα κάνει τα πάντα για να τον σταματήσει.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα