The Sims 3

The Sims 3

Η μηχανή και η τεχνολογία στο The Sims 3 έχουν σχεδιαστεί να απελευθερώνουν την φαντασία των παικτών λόγω της ρεαλιστικής όψης

Η μηχανή και η τεχνολογία στο The Sims 3 έχουν σχεδιαστεί να απελευθερώνουν την φαντασία των παικτών λόγω της ρεαλιστικής όψης και της ξεχωριστής προσωπικότητας που θα έχουν οι Sims καθώς και το ότι θα μπορούν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα πράγματα στην γειτονιά τους. Η σειρά The Sims έχει χαρακτηριστεί εδώ και καιρό για την απήχηση που έχει στο κοινό παγκοσμίως και στους άντρες και στις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Λόγω της μεγάλης πίστης που έχει η κοινότητα του The Sims έχει οδηγήσει τη σειρά στον εντυπωσιακό αριθμό των 98 εκατομμυρίων πωλήσεων παγκοσμίως! Γιορτάζοντας την δημιουργία, το χιούμορ και την φιλία , η σειρά The Sims έχει εδραιωθεί πλέον ως ένα παγκόσμιο φαινόμενο από την πρώτη κυκλοφορία του το 2000.



Έχοντας μια ολοκαίνουργια μηχανή η οποία αναπτύσσεται για τρία χρόνια τώρα, τα νέα χαρακτηριστικά του The Sims 3 είναι η νέα ανοιχτή και ζωντανή γειτονιά, ο νέος τρόπος να δημιουργείς ένα Sim, οι νέες ακόμα πιο ρεαλιστικές προσωπικότητες και η νέα και απεριόριστη προσαρμοσιμότητα των αντικειμένων.




Νέα ζωντανή γειτονιά



Οι Sims σας θα μπορούν να τριγυρνούν στη γειτονιά, να επισκέπτονται τους γείτονες τους και να εξερευνούν τον περιβάλλοντα χώρο. Θα μπορούν να κατηφορίσουν στο κέντρο της πόλης να βρουν φίλους, να γνωρίσουν κάποιον στο πάρκο, ή να συναντηθούν με συνεργάτες τους στο δρόμο. Αν οι Sims σας βρεθούν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί.




Νέο Create A Sim



Νέα εύχρηστα εργαλεία σχεδιασμού σας επιτρέπουν να έχετε απεριόριστη ελευθερία στη δημιουργία των Sims σας. Σχεδιάστε το μέγεθος και τη μορφή του Sim. Επιλέξτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των μαλλιών ακόμα και τα ρούχα που θα φοράει.




Νέες ρεαλιστικές προσωπικότητες



Δημιουργήστε ρεαλιστικούς Sims με ξεχωριστούς χαρακτήρες. Επιλέξτε μεταξύ δεκάδων προσωπικών χαρακτηριστικών και συνδυάστε τα με πολλούς διαφορετικούς και αστείους τρόπους. Οι συνδυασμοί των χαρακτηριστικών που επιλέγετε – γενναίος, κουλτουριάρης, μοναχικός, τελειομανής, ρομαντικός, τεμπέλης, παρανοϊκός και πολλά πολλά άλλα. – βοηθούν στο να διαμορφώσετε την συμπεριφορά των Sims σας και τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν με τους άλλους. Οι Sims σας πλέον είναι πολύπλοκες προσωπικότητες με μοναδικά χαρακτηριστικά.




Προσαρμόστε τα πάντα



Κτίστε την κατοικία των ονείρων σας ή σχεδιάστε το απόλυτο σπίτι. Προσαρμόστε τα πάντα από δάπεδα έως και τα φυτά, τους καναπέδες και την ταπετσαρία. Είναι εύκολο και διασκεδαστικό να αλλάζετε χρώματα και καλύμματα δίνοντας απεριόριστες επιλογές συνδυασμών. Ή μπορείτε να διαμορφώσετε τη γειτονιά των Sims σας με προσχεδιασμένα κτήρια και έπιπλα. Κάθε Sim θα ζει σε μια πολύτελεστατη βίλα, ονειρεμένα σπίτια ή και απλές κατοικίες.




Βίντεο



Δείτε το trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί.






Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα