Sony:Ηχος …θαλάσσης!

Sony:Ηχος …θαλάσσης!

Η Sony προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε ήχο εκπληκτικής ποιότητας και επιδόσεις παντός καιρού,αν έχετε σκάφος ή ψαρεύετε στη θάλασσα (μεγαλεία)!

Η Sony προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε ήχο εκπληκτικής ποιότητας και επιδόσεις παντός καιρού, είτε κάνετε μια απλή αναβάθμιση στο υπάρχον σύστημά σας, είτε εγκαθιστάτε ένα νέο, πλήρες ηχοσύστημα θαλάσσης. Όλα τα προϊόντα της Sony είναι,επίσης, σχεδιασμένα για ευέλικτη εγκατάσταση, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε ήχο εξαιρετικής ποιότητας σε κάθε σκάφος. Ακόμα και αν βρίσκεστε περισσότερο στο σπίτι, στην ξηρά, τα προϊόντα αυτά αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να προσθέσετε μια έξτρα διάσταση πολυτελούς ψυχαγωγίας στην μπανιέρα spa ή στο υδρομασάζ σας.



Κάνοντας την επιλογή σας από τη βελτιωμένη σειρά προϊόντων ήχου θαλάσσης της Sony, η οποία αποτελείται από κεντρικές μονάδες γεμάτες γνωρίσματα, ισχυρούς ενισχυτές και εξαιρετικής ποιότητας ηχεία, μπορείτε να δείξετε με κομψό τρόπο το ενδιαφέρον σας για ήχο εξαιρετικής ποιότητας.




Τα CD/MP3 Player



Κορυφαίο μοντέλο της σειράς είναι το νέο CDX-HR70MW, ένα κομψά σχεδιασμένο CD/MP3 Player με ραδιοφωνικό δέκτη. Είναι διαθέσιμο σε λευκό ή ασημί φινίρισμα, με εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή. Με ισχύ εξόδου 4x52W, πραγματοποιεί με δύναμη και ένταση αναπαραγωγή μουσικής από CD, το ραδιοφωνικό δέκτη ή το συνδεδεμένο σας MP3 player.



Τα στρογγυλό σχήμα των χειριστηρίων του εναρμονίζεται τέλεια με τα όργανα που υπάρχουν στα περισσότερα ταμπλό σκαφών ενώ η μεγάλη οθόνη, τα εύκολα στη χρήση χειριστήρια και τα φωτιζόμενα κουμπιά κόκκινου χρώματος εξασφαλίζουν τον εύκολο χειρισμό του στα κύματα και σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας.



Δύο μονάδες CD tuner, οι CDX‑R35MR και CDX-GT10M, συμπληρώνουν την γκάμα κεντρικών μονάδων υψηλής ποιότητας της Sony. Διαθέτουν πλακέτες κυκλωμάτων με ειδική επίστρωση για αντοχή στην επίδραση του αλατιού και της υγρασίας, καθώς και ανθεκτικό εμπρόσθιο φινίρισμα που αντιστέκεται στις υπεριώδεις ακτίνες (UV), έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το χρώμα τους δεν πρόκειται να ξεθωριάσει. Μπορείτε να διαβάσετε τις μεγάλες, εύκολες στην ανάγνωση ενδείξεις ακόμα και σε ισχυρό ηλιακό φως.



Και οι δύο μονάδες εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία με το προαιρετικό κάλυμμα GMD-616 Head Unit Marine Cover. Το διάφανο αυτό ισχυρό πολυανθρακικό κάλυμμα ανοίγει για εύκολη χρήση και διαθέτει αδιάβροχα κουμπώματα κυκλικού σχήματος.



Το CD tuner CDX-GT10M προσφέρει κρυστάλλινο ήχο χάρη στα 4 κανάλια ενίσχυσης υψηλής ισχύος 52W που διαθέτει. Μπορείτε να συνδέσετε σε αυτό κάποιο MP3 player μέσω υποδοχής στην πρόσοψη, απολαμβάνοντας την προσωπική σας συλλογή ψηφιακής μουσικής ενώ βρίσκεστε στη θάλασσα. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στην εγκατάσταση, υπάρχει διαθέσιμη μια ξεχωριστή έξοδος προενίσχυσης, στην οποία μπορείτε να συνδέσετε προαιρετικά κάποιο subwoofer. Η αποσπώμενη πρόσοψη προσφέρει επιπρόσθετη ασφάλεια όταν αφήνετε το σκάφος σας.



Το CDX-R35MR διαθέτει αποσπώμενη πρόσοψη ‘motion blade’ για ακόμα μεγαλύτερη αντίσταση στα στοιχεία της φύσης. Προσφέρει την ίδια ισχύ εξόδου 4x52W όπως και το CDX-GT10M και μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει αναπαραγωγή σχεδόν οποιουδήποτε δίσκου, όπως CD-R και MP3.



Όπως και με το CDX-HR70MW, μπορείτε να ελέγξετε το CDX-R35MR με τη βοήθεια του προαιρετικού χειριστηρίου RM-X55M. Το χειριστήριο αυτό, το οποίο συμμορφώνεται με το ακόμα πιο απαιτητικό πρότυπο προστασίας IPx7, σας επιτρέπει να επιλέγετε τραγούδια από CD και να εκτελείτε άλλες λειτουργίες από την άνεση του καταστρώματός σας ενώ η κεντρική μονάδα παραμένει προστατευμένη σε ξηρό μέρος.




Ηχεία και ενισχυτές



Ο εξαιρετικός ήχος της Sony συναντά την μεγαλύτερη δυνατή αντίσταση στις καιρικές συνθήκες με μια επιλογή ανθεκτικών ηχείων θαλάσσης υψηλών επιδόσεων που προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με κάθε πηγή ήχου. Όλα τα ηχεία ανταποκρίνονται στα πρότυπα προστασίας IPx5, προσφέροντας επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε ενώ ταξιδεύετε στα κύματα του ωκεανού.



Το XS-MP1610W είναι ένα ηχείο διπλού κώνου με διάμετρο 6,5 ιντσών το οποίο προσφέρει υψηλή ισχύ και ομαλή, εκτεταμένη απόκριση συχνοτήτων. Το XS‑MP1610W είναι ένα ηχείο δύο δρόμων με ξεχωριστό tweeter, το οποίο προσφέρει ακόμα υψηλότερη ισχύ (160W peak), καθώς και μεγάλο εύρος αναπαραγωγής υψηλών και χαμηλών συχνοτήτων.



Για βαθιά μπάσα, το subwoofer 10 ιντσών XS-L100P5M διαθέτει κώνο από πολυπροπυλένιο, συνδέσεις με επικάλυψη χρυσού και αποδίδει την εκπληκτική ισχύ των 800W (peak).



Αν επιθυμείτε να ανεβάσετε πραγματικά την ένταση, μπορείτε να το κάνετε με τον εξαιρετικής σχεδίασης ενισχυτή θαλάσσης 4/3 καναλιών XM-604M ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ εξόδου 600W. Ο ενισχυτής διαθέτει επίσης, υποδοχές με επικάλυψη χρυσού, αντιοξειδωτική επικάλυψη πλακέτας κυκλωμάτων και χρώμα που αντιστέκεται στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV), εξασφαλίζοντας τέλεια προστασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα