Τρίκαλα: Άκη φέρε πίσω το μετάλλιο της πόλης

Τρίκαλα: Άκη φέρε πίσω το μετάλλιο της πόλης
Ο πρώην υπουργός Eurokinissi

Διαβάστε τι ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων από τον Άκη Τσοχατζόπουλο την ώρα που συνεχίζονται οι εισαγγελικές έρευνες για τα οικονομικά του

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων ζητά από τον Άκη Τσοχατζόπουλο να δώσει πίσω το χρυσό μετάλλιο της πόλης που είχε λάβει το 2002.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων, Μιχ. Ταμήλος, πρότεινε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. το βράδυ της Τετάρτης “να πάρουμε πίσω το μετάλλιο της πόλης που είχε δοθεί στον Άκη Τσοχατζόπουλο επί δημαρχίας Σπαθή. Να λάβουμε και πολιτική απόφαση, αλλά και να ζητήσουμε και το ίδιο το μετάλλιο πίσω, εάν είναι μεταξύ αυτών που έχει κατασχεθεί”.

Ο δήμαρχος Χρ. Λάππας συμφώνησε πολιτικά με τον Μιχ. Ταμήλο ο οποίος αναμένεται να καταθέσει την πρότασή του επισήμως και να τεθεί σε σχετική ψηφοφορία στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τρικκαίων.

Ο Θεόδωρος Σπανός, Αντιδήμαρχος Τρικκαίων, τοποθετήθηκε σχετικά στο trikalanews.gr. “Απαιτώ να μας επιστρέψει το χρυσό μετάλλιο της πόλης που του δώσαμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πέρυσι, πριν τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ίδια πρόθεση είχε εκφράσει και ο Δήμαρχος  Τρικκαίων Χρήστος Λάππας σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν “μπλοκαρίστηκε” η ανταλλαγή εκτάσεων του Δήμου με το ΓΕΣ.

“Έχουμε δώσει δύο χρυσά μετάλλια και εκτάσεις δεν είδαμε”, ήταν τότε το σχόλιο στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Μιχάλη Ταμήλου.

Εν τω μεταξύ ο Άκης Τσοχατζόπουλος με χθεσινή ανακοίνωση του, υποστήριξε ότι κινδυνεύει η υγεία της γυναίκας του και ότι πρέπει να αποφυλακιστεί άμεσα.

“Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης που με τη σημερινή τους απόφαση απέρριψαν το αίτημα της συζύγου μου για αντικατάσταση της προφυλάκισής της με περιοριστικούς όρους διέπραξαν βαρύ ατόπημα.

Η απόφασή τους είναι άδικη και απάνθρωπη, προσβάλει το δίκαιο και τους στοιχειώδεις όρους ανθρωπισμού, γιατί η προφυλάκιση της συζύγου μου το Πάσχα δεν στηρίχθηκε σε κανένα στοιχείο ή ένδειξη ενοχής”, αναφέρει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα