Για όλα φταίει ο Δαλάι Λάμα

default image

Δέκα είναι μέχρι στιγμής οι εργαζόμενοι σε ΜΜΕ που έχουν χάσει τη ζωή τους κάνοντας τη δουλειά τους, μέσα στο 2008

Radiohead

Μετά την πρωτοποριακή κίνηση (άσχετα αν πέτυχε ή όχι) να δώσουν το νέο τους άλμπουμ online για όποιο τίμημα ήθελε ο χρήστης που το κατέβαζε, οι Radiohead πάλι έρχονται σε άμεση επαφή με τους φαν τους, ζητώντας από αυτούς να φτιάξουν ένα animation βίντεο κλιπ για όποιο τραγούδι του νέου τους CD, ‘In Rainbows’, θέλουν. Ο διαγωνισμός “τρέχει” μέχρι τις 27 Απριλίου και ο νικητής, που θα ανακοινωθεί στις 30 Ιουνίου, θα πάρει 10 χιλ. δολάρια. Περισσότερες πληροφορίες
εδώ .

Τηλεθέαση

27,6% έκανε το παιχνίδι Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός την Κυριακή και ήταν το πρώτο πρόγραμμα της ημέρας. Πολύ καλά πήγε και το live του ‘So you think you can dance’, αφού το είδε σχεδόν 1 εκατ. κόσμος και παρότι δεν μας αρέσουν τα τάλεντ σόου πρέπει να παραδεχτούμε πως το συγκεκριμένο ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

ΣΚΑΪ
Αύριο Τετάρτη στις 23.00 ξεκινά στον Σκάι ο τρίτος κύκλος του ‘ CSI: NY ‘. Μη ξεχνάμε πως εκτός του Γκάρι Σίνιζ, πρωταγωνιστεί και η Μελίνα Κανακαρίδης.

Eurovision
Τελευταία θα διαγωνιστεί η Ελλάδα στον ημιτελικό της Γιουροβίζιον στις 20 Μαΐου. Η Καλομοίρα κληρώθηκε 19η, όπως είχε κληρωθεί και η Έλενα Παπαρίζου όταν σήκωσε την κούπα το 2005.

Δημοσιογράφοι
Δέκα είναι μέχρι στιγμής οι εργαζόμενοι σε ΜΜΕ που έχουν χάσει τη ζωή τους κάνοντας τη δουλειά τους, μέσα στο 2008, σύμφωνα με τη WAN (World Association of Newspapers).

ALPHA

Με την παιδεραστία και την αιμομιξία ασχολείται σήμερα η εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη, ‘Το κουτί της Πανδώρας’. Τα δύο πιο αρρωστημένα εγκλήματα που υπάρχουν δηλαδή.

Στο Ιράν

Τα πράγματα για τα media στο Ιράν έχουν σκληρύνει κι άλλο και τον τελευταίο καιρό οι αρμόδιοι σε θέματα ΜΜΕ έχουν κλείσει 9 περιοδικά, ενώ 13 άλλα έχουν δεχτεί προειδοποίηση. Τα 7 από τα 9 που έκλεισαν ασχολούνταν με το σινεμά και το θέατρο (απαράδεκτο) και τα άλλα 2 ήταν Κουρδικά και άρα προωθούσαν το εθνικό μίσος.

Στις ΗΠΑ
Μερικά από αυτά που βλέπουν αυτό τον καιρό οι Αμερικάνοι:
AMERICAN IDOL
MOMENT OF TRUTH
NEW AMSTERDAM
LOST
SURVIVOR
EXTREME MAKEOVER:HOME EDITION
60 MINUTES
DEAL OR NO DEAL
PRICE IS RIGHT
NCIS
TWO AND A HALF MEN
CSI
LAW AND ORDER
WITHOUT A TRACE
CSI: MIAMI

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Γάτα για το μοντάζ με το Νικολαΐδη στη βάρκα, που θα ζήλευε και το Κουρκούτι .

Στην Κίνα
Οι Κινέζοι έχουν αρχίσει και διώχνουν ξένους δημοσιογράφους από τη Λάσα του Θιβέτ, κατά δεκάδες. Στη χώρα που θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι Ολυμπιακούς Αγώνες, πιθανότατα δεν έχουν καταλάβει πως τους παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης. Αυτό με την παραίτηση του Στίβεν Σπίλμπεργκ από τη θέση του συμβούλου, δεν είναι τίποτα μπροστά στην κατακραυγή που δέχεται η Κίνα για τα συμβάντα στο Θιβέτ. Η ηγεσία της Κίνας πάντως λέει πως για όλα φταίει ο Δαλάι Λάμα (σαν τον ΟΤΕ ένα πράγμα).

Πόλεμος
Το νέο χτύπημα στον πόλεμο των ΜΜΕ ήρθε σήμερα από την Espresso με τον τίτλο ‘Τα ψέματα του Θέμου’.

Απεργία

Σε απεργία σήμερα Τρίτη οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, οπότε υποτίθεται πως δεν έχει ειδήσεις και ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές στους ιδιωτικούς σταθμούς (εμείς πάντως είδαμε ειδήσεις στη μία στο Σκάι).
Ακόμα, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα κάνει ζωντανό ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’, καθώς θέλει να συμπαρασταθεί στους απεργούς, όπου μάλιστα έφτιαξε και σποτάκι στην τηλεόραση που λέει πως σήμερα θα μεταδοθεί ένα best of.

DNA
Μετά το πέρας των Πασχάλειων, έχουν ήδη ξεκινήσει τα Βοσκοπούλεια. Τίνος είναι Τζούλια το παιδί;

Νέοι Φάκελοι

Σήμερα στις 23.00, στην τηλεόραση του Σκάι, θα προβληθεί ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ του CNN που έχει επιμεληθεί ο Τάσος Τέλλογλου, το οποίο έχει να κάνει με τις εν ψυχρώ δολοφονίες αθώων πολιτών στη Βόρεια Κορέα. Στην αντίστοιχη πρεμιέρα του ανεξάρτητου αυτού ντοκιμαντέρ από το αμερικανικό δίκτυο CNN, οι ίδιες εικόνες προκάλεσαν σάλο και διεθνή κατακραυγή για το πιο σκληρό καθεστώς του πλανήτη.

Σινεμά
Ο πρωταγωνιστής της σειράς Heroes, Milo Ventimiglia, παίζει στο νέο θρίλερ Pathology. Δείτε εδώ το τρέιλερ.

Φωτό της ημέρας
Το στιγμιότυπο δεν είναι από μύηση παιδιού στην Κου Κλουξ Κλαν, αλλά από τους εορτασμούς της Ιερής Εβδομάδας  στη Σεβίλη .

Υ.Γ
Με τον Φρέντο θα βγούμε κανονικά στο RADIO 24 στις 16.00…, καθώς δεν έχουμε τεχνικό ραδιοφώνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα