Λάκης ο απών

default image

Αφού ο Λάκης δεν είναι ακόμα εδώ η ομάδα του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» μας δίνει το δικό της ραντεβού στον Alpha με την εκπομπή «Όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ»

Σινεμά

Η λίστα του
Yahoo! με τις πιο αναμενόμενες κινηματογραφικές ταινίες για το 2009 είναι σίγουρα η καλύτερη μέχρι σήμερα. Οι Public Enemies και Inglourious Basterds οι δικές μας προτιμήσεις ελέω Michael Mann και Quentin Tarantino αντίστοιχα.

BBC
Την ερχόμενη Τετάρτη το BBC θα λανσάρει το 2ο τηλεοπτικό δίκτυο σε άλλη γλώσσα από τα αγγλικά (μετά το αραβικό). Η γλώσσα του BBC Persian TV θα είναι τα φαρσί και θα απευθύνεται σε περίπου 100 εκατ. ανθρώπους από το Ιράν, το Αφγανιστάν, το Τατζικιστάν και την Κ. Ασία. Η κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας θα ξοδεύει 17 εκατ. ευρώ το χρόνο για τη λειτουργία του.

Μπους
Σε λίγες μέρες αποχωρεί από τον Λευκό Οίκο και θεωρούμε σκόπιμο να θυμηθούμε μερικά από τα πιο ωραία του.
Ξεχωρίζει αυτό: “Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we.”

Google
Το 2005 ήταν 360 χιλ. Το 2006 ήταν 600 χιλ. Το 2007 ήταν 1 εκατ. Το 2008 ήταν 1,3 εκατ! O λόγος για αυτούς που διαφημίζονται μέσω των περίφημων Google Adwords.

Ζμπoνγκ!
Αυτή η λέξη μας ήρθε στο μυαλό όταν διαβάσαμε το παρακάτω Δ.Τ του ALPHA.
Λάκη, Λάκη είσαι εδώ;
Αφού ο Λάκης δεν είναι ακόμα εδώ η ομάδα του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» μας δίνει το δικό της ραντεβού στον Alpha με την εκπομπή «Όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ». Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, στις 21:00 και θα είναι μια σατιρική ανασκόπηση της εβδομάδας, με την υπογραφή του Λάκη Λαζόπουλου. Όλα όσα μας έκαναν εντύπωση, όσα μας έκαναν να γελάσουμε, να κλάψουμε και να προβληματιστούμε σε μια εκπομπή που θα προσεγγίζει γεγονότα και πρόσωπα, που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, με έναν ανατρεπτικό, χιουμοριστικό και καυστικό τρόπο.’

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα πρώτευσε με 172 χιλ. φύλλα και μόλισ 2 χιλ. πάνω από τα φύλλα της εφημερίδας Το Βήμα. Στις 169 χιλ. η Ελευθεροτυπία, στις 124 το Έθνος. Η Καθημερινή είχε 117 χιλ. και ο Ελεύθερος Τύπος 100. Πτώση για τη Real News και 79 χιλ. φύλλα.

Χάρτες
Δείτε εδώ 100 εργαλεία που εκμεταλλεύονται τους Google Maps.

Βίντεο
Από τα πιο αστεία θέματα του ΜΕΝ 24. Βίντεο σε ελεύθερη απόδοση.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 29 Δεκεμβρίου με 4 Ιανουαρίου το MEGA ήταν στην κορυφή με ποσοστό 19,4%. Ακολούθησε ο ΑΝΤ1 με 15,6% και ο (πεσμένος) ALPHA με 13,1%. Στο 11,2% η ΝΕΤ, σε άνοδο το STAR (9,8%). Μόλις 8,1% για το ALTER, μια χαρά το 4,1% της ΕΤ3 και το 4% του ΣΚΑΪ. Η ΕΤ1 στο θλιβερό 3,2%.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Έθνος για το ‘275 παιδιά νεκρά’.

Ένθετα
Με το Harper’s Bazaar σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος, με τη γυναίκα την επόμενη Κυριακή η Καθημερινή.

Λέμε να δούμε
Θα ξαναβλέπαμε το ‘Μη Αναστρέψιμος’ την Τρίτη στο STAR αλλά θα το προβάλλει στις 3 το πρωί.

Φωτό της ημέρας
Έγινε μπλουζάκι, κούπα, παντόφλες, κουκλάκι, ήρωας σε κόμικ. Σε λίγες μέρες πιάνει δουλειά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα