Οι Υποψήφιοι

Οι Υποψήφιοι
(L-r) ZACH GALIFIANAKIS as Marty Huggins and WILL FERRELL as Cam Brady in Warner Bros. Pictures comedy THE CAMPAIGN, a Warner Bros. Pictures release. © 2012 Warner Bros. Entertainment Inc.

Διαβάστε την κριτική του Flix για την ταινία ''Οι Υποψήφιοι''. Πρωταγωνιστούν Ζακ Γαλιφιανάκης και Γουιλ Φέρελ

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης και ο Γουιλ Φέρελ συνδυάζονται απολαυστικά, σε μία κωμωδία λασπολογίας και πισώπλατων μαχαιρωμάτων, σε ρόλους που, παραδόξως, δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα των αληθινών πολιτικών!

Ο Καμ Μπρέιντι, φιλόδοξος, ανήθικος εκπρόσωπος, εδώ και οκτώ χρόνια, της Βόρειας Καρολίνας στο Κονγκρέσο, έχει για πρώτη φορά ν’ αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο στις προσεχείς εκλογές: τον αφελή Μάρτι Χάγκινς, διευθυντή του τοπικού τουριστικού γραφείου.

Στην αρχή, ο Μάρτι φαίνεται να είναι η χειρότερη δυνατή επιλογή, αλλά, με τη βοήθεια της υποστήριξης των νέων χορηγών του και του αδίστακτου υπεύθυνου της προεκλογικής του καμπάνιας, γρήγορα μετατρέπεται σε έναν ικανό υποψήφιο που θέτει σε αμφιβολία τη φαινομενικά σίγουρη εκλογή του Καμ.

Καθώς η ημέρα των εκλογών πλησιάζει και οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται πολύ κοντά στις δημοσκοπήσεις, οι λεκτικές επιθέσεις κλιμακώνονται σε τραυματισμούς, και η μοναδική έγνοια τους είναι πώς θα εξαφανίσουν από προσώπου γης ο ένας τον άλλο.

Διαβάστε ολόκληρη την κριτική της ταινίας στο Flix

Διαβάστε κριτική για τις υπόλοιπες ταινίες της εβδομάδας

* Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι

* Η Αρπαγή 2

* V/H/S

* Πυροτεχνήματα την Τετάρτη

* Ο Στρατηγός

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα