Πολεμική ατμόσφαιρα στα ΜΜΕ

default image

Σήμερα Δευτέρα στις 23.00, ξεκινά ο 2ος κύκλος του Prison Break στον ΑΝΤ1. Θα προβάλλεται κάθε μέρα εκτός σαββατοκύριακου

ΑΝΤ1

Σήμερα Δευτέρα στις 23.00, ξεκινά ο 2ος κύκλος του Prison Break στον ΑΝΤ1. Θα προβάλλεται κάθε μέρα εκτός σαββατοκύριακου.

YouTube
Ένα από τα κλασικά παράπονα που γίνονται για το YouTube είναι η ποιότητα των βίντεο. Η ανάλυση είναι συνήθως μέτρια και οι χρήστες πολλές φορές δεν ευχαριστιούνται αυτό που βλέπουν. Φαίνεται πως αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει και πλέον σε πολλά βίντεο στο YouTube υπάρχει η επιλογή να το δεις σε υψηλότερη ποιότητα και ανάλυση (Watch this video in higher quality). Αν πάλι η σύνδεσή σου είναι αργή και κάνει μια ώρα να φορτώσει επιστρέφεις στη χειρότερη ποιότητα εικόνας (Watch this video in lower quality for faster playback).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Αυριανή για αυτά που γράφει πάνω πάνω για τον Αναστασιάδη. Όπως λέγαμε χθες η ανακωχή έχει τελειώσει, ο πόλεμος συνεχίζεται και οι συμμαχίες και λυκοφιλίες με ημερομηνία λήξης, θα δίνουν και θα παίρνουν. Η Αυριανή απαντά με αυτό τον τρόπο στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος περί Χατζηνικολάου και φυσικά έπεται συνέχεια. Είναι καιρός τώρα που πολλά από τα ΜΜΕ αντί να λένε ειδήσεις έχουν γίνει αυτά ειδήσεις, με τον κόσμο να κοιτά απορημένος.

Google.gr
Ιδού το τοπ-15 των αναζητήσεων στο google.gr το Φεβρουάριο:
smart roadster
3 doors down
electric guitar
mobile 9
χαρταετός
paola
bentley
Αθήνα
εστιατορια
EARTHQUAKE
φιλία
Μιχαλης Χατζηγιαννης
deal or no deal
δασος
κυπρος
Ο σεισμός με κεφαλαία γράμματα…

Ίντερνετ
Η Κίνα μπλόκαρε την πρόσβαση στο YouTube στη χώρα, μια και ανέβηκε πλήθος βίντεο με τις ταραχές που γίνονται στο Θιβέτ. Αυτή η χώρα κάνει Ολυμπιακούς Αγώνες σε λίγους μήνες και δεν είναι βέβαια το πρόβλημα πως οι Κινέζοι δεν μπορούν να δουν βιντεάκια, αλλά τι εικόνες περιέχουν αυτά.

Σινεμά

Δείτε στο επίσημο σάιτ της νέας ταινίας, ‘ The Strangers ‘, το αρκετά τρομακτικό τρέιλερ. Πρωταγωνιστεί η Λιβ Τάιλερ και πρόκειται για μια κλειστοφοβική ταινία τρόμου. Σχεδόν το ίδιο θέμα έχει και το ‘ Funny Games ‘ με τη Ναόμι Γουότς.

Στην Αλβανία

Όσοι δεν το είδατε στις ειδήσεις, εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις απίστευτες εκρήξεις πυρομαχικών που στοίχισε τη ζωή πολλών ανθρώπων.

Στο Χόλιγουντ

Έχουν στερέψει τελείως; Εκτός του ότι ετοιμάζονται να γυρίσουν νέα επεισόδια της σειράς ‘ Beverly Hills, 90210 ‘, με άλλο καστ βέβαια, διαβάζουμε πως οι παραγωγοί του ‘ ER ‘ ψήνουν τον Τζορτζ Κλούνι να επιστρέψει στη 15η και τελευταία σεζόν της σειράς που τον ανέδειξε.

Φωτό της ημέρας
Από επίδειξη μόδας στην Ουκρανία.

Υ.Γ
Αυτό είναι Super Deal.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα