Alfa MiTo Quadrifoglio Verde SBK. Στους … δύο τροχούς

Alfa MiTo Quadrifoglio Verde SBK. Στους … δύο τροχούς

Η Alfa Romeo αποκάλυψε σήμερα μια περιορισμένη έκδοση της MiTo Quadrifoglio Verde, η οποία φέρει την ονομασία SBK. Η Alfa MiTo Quadrifoglio Verde SBK αναπτύχθηκε για να γιορταστεί η πολυετής συνεργασία ανάμεσα στην αυτοκινητοβιομηχανία και την FIM, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike (Vid)

Η Alfa MiTo SBK τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λ. MultiAir Quadrifoglio Verde, που αποδίδει 170 ίππους.

Η MiTo SBK έρχεται εξοπλισμένη με ζάντες 18-ιντσών από ελαφρύ κράμα, φρένα από την Brembo και ένα ειδικό αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει νέο εμπρός και πίσω σπόιλερ, καθώς επίσης και τροποποιημένες πλαϊνές ποδιές.

Στο εσωτερικό, η SBK MiTo είναι εξοπλισμένη με σπορ καθίσματα Alcantara με πλάτη από ανθρακονήματα, κατά παραγγελία πεντάλ, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, κλπ.

Η λίστα εξοπλισμού της Alfa MiTo SBK περιλαμβάνει ακόμη διζωνικό κλιματισμό, συνδεσιμότητα Bluetooth, cruise control, ένα ενεργό σύστημα ανάρτησης και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Για να σηματοδοτήσει την έναρξη της παραγωγής -ο αριθμός θα είναι περιορισμένος- της MiTo SBK, η Alfa Romeo διοργάνωσε ένα ξεχωριστό event με τον Βρετανό αναβάτη των Superbike  Chris “The Stalker” Walker και μια μοτοσικλέτα Kawasaki ZX-10R Ninja. Την Alfa οδηγεί  με ακρίβεια ο Paul Swift.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα