Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου # 11. Μάκης Παπασημακόπουλος: ”Αθλητισμός σημαίνει φως. Και ολίγον σινεμάς.”

Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου # 11. Μάκης Παπασημακόπουλος: ”Αθλητισμός σημαίνει φως. Και ολίγον σινεμάς.”

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος μετρά τα διαμάντια του ελληνικού αθλητικού κινηματογράφου και εσείς απολαμβάνετε...

Επιμέλεια: Flix Team

Από την 1η ως τις 3 Φεβρουαρίου, ο οπαδικός κινηματογράφος κάνει σπίτι του το Gagarin 205. Για να προετοιμαστείτε, το Flix σας παρουσιάζει, έναν – έναν, τους ήρωες της φετινής διοργάνωσης

Λίγο πριν το 11ο Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου κάνει την πανηγυρική του πρεμιέρα, την 1η Φεβρουαρίου, οι άνθρωποι που θα γεμίσουν φέτος την οθόνη του μάς δίνουν το στίγμα του παρελθόντος και του παρόντος του σινεμά που αγαπήθηκε με πάθος κι ενοχή. Σήμερα, ο Μάκης Παπασημακόπουλος μετρά τα διαμάντια του ελληνικού αθλητικού κινηματογράφου.

Σπορ και θέαμα φίλαι και φίλοι τηλεθεαταί. Αθλητισμός ελληνικός λεβέντικος και καμαρωτός. Τον έχουμε δει να παρελαύνει σε ταινίαι τέχνης ελληνικής παραγωγής και βασικά να πούμε πολύ εγουστάραμε.

Δγιότι αν πάρεις ένα ένα τα διαμάντια του ελληνικού αθλητικού κινηματογράφου και τα βάνεις δίπλα στα αντίστοιχα αμερικλάνικα να πούμε, τα παίρνους στα ίσα. Διότι φίλαι και φίλοι, αυτοί έχουν το μπάτζετ, αλλά εμείς έχουμε την καρδιά.

Σε περίπτωση που το ξεχάσατε με λένε Μάκη Παπασημακόπουλο και τυγχάνω οπαδός της ΑΕΚ. Πράγμα που με πάει κουμπωτό στην πρώτη αθλητική επικούρα που θα εξετάσουμε σήμερα.

Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο στο Flix και δε θα χάσετε…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα