Έγινε πρώτο θέμα το Πρώτο Θέμα

default image

Ο μήνας του μέλιτος φαίνεται πως τέλειωσε και ο Θέμος Αναστασιάδης συνεχίζει τον πόλεμο με το Νίκο Χατζηνικολάου

BBC

Η αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του
BBC άλλαξε και πλέον οι χρήστες του μπορούν να τη διαμορφώνουν όπως τους αρέσει. Διαβάστε
εδώ περισσότερα.

Sportday
Από την επόμενη Κυριακή 23 Μαρτίου, η Sportday θα προσφέρει στους αναγνώστες της το δικό της νέο κυριακάτικο περιοδικό με τίτλο SMS (Sunday Magazine by Sportday). Διευθυντής ο προερχόμενος από ΙΜΑΚΟ, Κώστας Βαϊμάκης. Καλή αρχή.

Facebook
Τα γκρουπ που έχουν δημιουργηθεί στο Facebook είναι αμέτρητα. Τα περισσότερα δε από αυτά είναι παντελώς ανούσια. Ένα από τα ωραία και χρήσιμα γκρουπ που διαβάσαμε για αυτό τελευταία, είναι από μια φιλανθρωπική οργάνωση στη Ν. Υόρκη. Σκοπός του γκρουπ είναι ο συντονισμός των αιμοδοτών στην πόλη, η συλλογή πληροφοριών για τι ομάδα αίματος χρειάζεται σε ποια περιοχή, η σωστή ταξινόμηση , αλλά και η ηθική υποστήριξη. Ήδη νοσοκομεία και τράπεζες αίματος έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για το συγκεκριμένο γκρουπ στο Facebook.

MEGA
Σήμερα Κυριακή στις 21.00 ξεκινάνε στο Mega τα live του ‘ So you think you can dance ‘.

AUTO 24

Για τον καινούργιο τρόπο κάλυψης της F1 από το AUTO 24 σας τα είπαμε. Έχουμε και νεότερα: Το AUTO 24 είναι πλέον διαπιστευμένο από τη FIA και το γραφείο Τύπου του Φερνάντο Αλόνσο και έχει εξασφαλίσει την απόλυτη και άμεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με τον Ισπανό πιλότο της Renault, το μονοθέσιο του, την ομάδα του, καθώς και σε δηλώσεις, συνεντεύξεις και φωτογραφικό υλικό που προέρχονται από αυτόν. Ήδη εδώ μπορείτε να διαβάσετε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη.

F1

Παράλληλα, έχει εξασφαλιστεί συνεργασία και με τον Πέδρο ντε λα Ρόσα, μέλος της McLaren ο οποίος δοκιμάζει όλα τα μονοθέσια της ομάδα για το φετινό πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν θα παραχωρήσει αποκλειστικές συνεντεύξεις απαντώντας σε όλα τα τεχνικά θέματα που μπορεί να ενδιαφέρουν τους αναγνώστες, αλλά και θα σχολιάσει την αγωνιστική πορεία της McLaren στο πρωτάθλημα. Βρουμ βρουμ…

Κυριακάτικες

Το Πρώτο Θέμα σκαρφάλωσε και πάλι στην πρώτη θέση με 204 χιλ. φύλλα, δεύτερο το Βήμα με 181. Στις 178 χιλ. η Καθημερινή, 168 για την Ελευθεροτυπία, 128 ο Ελεύθερος Τύπος, έκτο το Έθνος με 123.

Τηλεθέαση
Στο διάστημα 3 με 9 Μαρτίου το MEGA σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 17,9% και συνήθως βρέθηκε στην πρώτη θέση. Απίστευτη πτώση για τον ΑΝΤ1, ο οποίος με 13,6% βρέθηκε στην τρίτη θέση. Ακόμα πιο ανεβασμένος ο ALPHA και με 15,8% διατηρήθηκε στη 2η θέση. Ακολούθησαν, ALTER με 11,5%, STAR με 10,4%, ΝΕΤ με 10%.

Alpha
H περίληψη του 18ου επεισοδίου της σειράς ‘Υπέροχα Πλάσματα’, με τίτλο ‘Της Αριστεράς και της Προόδου’, αναφέρει αυτό που λέγαμε περί Αλέξη Τσίπρα και ανάθεση από την εφημερίδα στον Πυρπασόπουλο να του πάρει συνέντευξη, στους γκεστ σταρ όμως δεν βλέπουμε το όνομα του. Μένει να δούμε το επεισόδιο την Τρίτη και να μάθουμε αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα εμφανιστεί τελικά σε τηλεοπτική σειρά. Θυμίζει λίγο το νέο που είχε κυκλοφορήσει λίγο πριν τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, όπου περιμέναμε να δούμε τον Βενιζέλο σε πρωινάδικο.

Πρώτο Θέμα

Να και τα επίσημα. Στο Πρώτο Θέμα πάντως δίνουν μια διαφορετική έννοια στην εξαγορά.

Πρώτο Θέμα 2

Ο μήνας του μέλιτος φαίνεται πως τέλειωσε και ο Θέμος Αναστασιάδης συνεχίζει τον πόλεμο με το Νίκο Χατζηνικολάου, χαρακτηρίζοντας τον από την εφημερίδα, ‘Super γιουσουφάκι, Λιγούρι της Εκάλης, Νεόπλουτο της TV’. Ασφαλώς συνεχίζεται.

Πρώτο Θέμα 3

Αυτό όμως που αναμένεται να ενοχλήσει τον περισσότερο κόσμο, είναι το σχόλιο της εφημερίδας, πως η Μαρία η Άσχημη τώρα που ομόρφυνε, είναι πιο άσχημη από πριν (χε χε).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Πρώτο Θέμα βέβαια, το οποίο περνά σε νέα εποχή.

Λέμε να δούμε

Σκάρλετ Γιοχάνσον
Lost in translation . Δευτέρα στις 21.10 στη ΝΕΤ.
The Island . Πέμπτη στις 21.00 στο STAR.

Eurovision

Εδώ μπορείτε να δείτε το σέξι/κιτς βίντεο κλιπ με την Καλομοίρα.

Φωτό της ημέρας
Στο Θιβέτ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα