Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (11/01/12)

default image

Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

Δημοκρατία

“Οι 90 σύμβουλοι του Λ. Παπαδήμου” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται σε “νέα ψυχρολουσία από τον τραπεζίτη”.

Τα Νέα

“Βρείτε τα για τους μισθούς διαφορετικά…” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που συνεχίζει τη φράση “η κυβέρνηση θα φέρει πράξη νομοθετικού περιεχομένου”.

Έθνος

“Κατά Λουκάν ευαγγέλιο με 4 μηνύματα”  ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στο τι είπε για όλα ο πρωθυπουργός χθες βράδυ στο Μαξίμου.

Ελεύθερος Τύπος

“Επιμένουν στο ξήλωμα κατώτατου μισθού και Δώρων” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρει πως “τρόικα και Παπαδήμος ετοιμάζουν το τελικό χτύπημα στον ιδιωτικό τομέα”.

Αδέσμευτος Τύπος

“Δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στη ρητή δήλωση του αρμοδίου υπουργού Δ. Ρέππα.

Η Αυριανή

“Γιατί μένω στο Alter”, αναφέρει η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα το οποίο αναφέρεται στον Ν. Χατζηνικολάου.

Η βραδυνή

“Ευνοϊκή ρύθμιση για τη συνταξιοδότηση γονέων και συζύγων αναπήρων” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας.

Espresso

“Δασκάλα του σεξ”, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Προς σύγκληση συμβουλίου αρχηγών” και “Ενίσχυση αμυντικής Ελλάδας και Ισραήλ”, οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας.

Αυγή

“Συνωμοσία κατά των μισθωτών”, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα, σημειώνοντας πως η τρόικα έρχεται στην Αθήνα με κύρια αξίωση να μειωθούν οι μισθοί.

Ριζοσπάστης

“Όλοι στον αγώνα κόντρα στα νέα αντεργατικά μέτρα”, αναφέρει στο κεντρικό θέμα της η εφημερίδα.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα