Αξίζει να το γεννήσεις

default image

Ήταν ανάγκη να προβληθεί την ημέρα των Φώτων που ήταν αργία και είμασταν σπίτι μας; Μιλάμε για το ‘Αξίζει να το δεις’ της κας Τατιάνας

ANT1

Στις 21 Ιανουαρίου ο ΑΝΤ1 ξεκινά την προβολή των επεισοδίων του 2ου κύκλου της σειράς
Lost. Την ίδια μέρα στις ΗΠΑ θα προβληθούν τα 2 νέα επεισόδια που ανοίγουν τον 5ο κύκλο.

Ραδιόφωνο
Όσο αφορά το διάστημα 24 Νοεμβρίου με 21 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Focus/Bari για λογαριασμό της AΕΜΑΡ, ο πρώτος σταθμός σε ακροαματικότητα (μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών) ήταν ο ΣΚΑΪ με 13,3%. Δεύτερος ο Ρυθμός με 9,6%, τρίτος ο Kiss με 8,2%,τέταρτοι οι Nova Σπορ FM και Λάμψη με 7,9%. Ακολούθησαν οι ΕΡΑ Σπορ και Μελωδία με 7,6%. Στο 6,4%(!) ο Real FM.

ΑΝΤ1
Ήταν ανάγκη να προβληθεί η καταραμένη εκπομπή την ημέρα των Φώτων που ήταν αργία και είμασταν σπίτι μας; Μιλάμε για το ‘Αξίζει να το δεις’ της κας. Τατιάνας όπου καλεσμένος ήταν ο άντρας που γεννάει.

Παρόν
Εκτός από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας που μπορείτε να κατεβάστε (pdf), πλέον μπορείτε να διαβάζετε και τις Τυπολογίες εδώ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Αγγελιοφόρος για την ‘Επιστροφή του τρόμου’.

Στις ΗΠΑ
Το As I Am της Alicia Keys ήταν σύμφωνα με το Billboard και τη Nielsen το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2008. Το τραγούδι No One από το ίδιο άλμπουμ ήταν το τραγούδι που ακούστηκε πιο πολύ από το ραδιόφωνο με 3,8 δισ. ακροατές.

BBC
Η ευρωπαϊκή απάντηση στο Hulu, το iPlayer του BBC, μπορεί να περιορίζεται προς το παρόν στη Μ. Βρετανία, όμως δεν παύει να κάνει μεγάλη επιτυχία και να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον. Συγκεκριμένα, την εβδομάδα των Χριστουγέννων η εκπομπή Wallace and Gromit: A Matter of Loaf and Death είχε 8 εκατ. θεάσεις! Ολόκληρο τον Δεκέμβριο οι χρήστες του iPlayer είδαν προγράμματα του BBC, 41 εκατ. φορές. Το Νοέμβριο το νούμερο ήταν 35 εκατ., ενώ για όλο το 2008, 271 εκατ. Ακούτε στην ΕΡΤ;

Διαφήμιση
Για πρώτη φορά στην ιστορία της η εφημερίδα The New York Times έβαλε διαφήμιση στο πρωτοσέλιδό της. Η αρχή έγινε τη Δευτέρα με πρώτο της πελάτη το CBS. Η διαφήμιση 2,5 ιντσών στοίχισε 75 χιλ. δολάρια, ενώ για την κυριακάτικη έκδοση η ταρίφα είναι 100 χιλ. Δύσκολοι καιροί.

Βίντεο
Θαυμάστε! Η Σάρα Πέιλιν δίνει συνέντευξη και από πίσω της (ασφαλώς εις γνώση της) αφαιρούν το αίμα από γαλοπούλες για να τις καταψύξουν. Ταιριαστό.

Δημοσιογράφοι
Σύμφωνα με την Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων, το Ιράκ παραμένει ο πιο επικίνδυνος τόπος για ένα δημοσιογράφο. Οι συνολικοί θάνατοι ήταν 41 και οι 11 ήταν στο Ιράκ. Σημειώνεται μείωση των θανάτων πάντως μια και το 2007 σκοτώθηκαν 65 (32 στο Ιράκ). Σύμφωνα πάντως με τη WAN, οι δημοσιογράφοι και γενικότερα οι εργαζόμενοι σε μίντια που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος ήταν 68.

Φωτό της ημέρας
Λίγα λεπτά μετά τον ανασχηματισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα