Καρατζαφέρης: Δεν επιστρέφω στη ΝΔ. “Συμφορά” η εναλλακτική του ΣΥΡΙΖΑ

Καρατζαφέρης: Δεν επιστρέφω στη ΝΔ. “Συμφορά” η εναλλακτική του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης Eurokinissi

Τι απαντά ο Γιώργος Καρατζαφέρης στις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα περί επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία. Πώς χαρακτήρισε την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο από την κρίση

“Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο, με αυτήν την πολιτική, εμείς να έρθουμε σε επαφή”, ξεκαθάρισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

“Μπορούμε να μιλήσουμε για πολιτικές. Τα άλλα τα λέει ο ποιητής. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι ούτε από τη μία πλευρά, ούτε από την άλλη. Δεν ακούω προτάσεις, μόνο ευχολόγια”, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

“Πρέπει να συζητήσουμε πολιτική: ‘ναι’ στο ευρώ ή ‘όχι’ στο ευρώ, θα μείνουμε στο μνημόνιο; Εάν έχουν σκοπό να μείνουμε στο Μνημόνιο με ακριβό ευρώ, είναι καταστροφή. Η εναλλακτική πρόταση που έρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι συμφορά. Άρα καλούμεθα να διαλέξουμε ανάμεσα στη συμφορά και την καταστροφή”.

Ακόμη, αναφερόμενος στους πρώην βουλευτές ΛΑΟΣ, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη είπε:

“Δεν περίμενα να είναι τόσο νεοφιλελεύθεροι. Περίμενα περισσότερο πατριωτισμό. Δεν είναι κακό να αλλάζει κανείς απόψεις, κακό είναι να μην σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα