Διαγωνισμός News 247

Διαγωνισμός News 247

Στείλτε e-mail στο [email protected] με το όνομά σας και την ένδειξη "Buena Vista Social Club" και κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνισή τους στις 4 Ιουλίου στο Θέατρο Λυκαβηττού

ORQUESTA BUENA VISTA SOCIAL CLUB

Το “φαινόμενο” της κουβανέζικης μουσικής!

Mε τα αυθεντικά μέλη:

JESUS ‘AGUAJE’ RAMOS,

BARBARITO TORRES, GUAJIRO MIRABAL

Kαι την “αφρόκρεμα” των νέων κουβανών μουσικών:

Pedro Pablo, Rolando Luna, Papi Oviedo, Idania Valdés, Carlos Calunga, Filiberto Sanchez, La Noche, Angel Terry, Luis Alemany, Guajirito Mirabal

buena vista social club1.jpg

Στείλτε e-mail στο [email protected] με το όνομά σας και την ένδειξη “Buena Vista Social Club” και κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνισή τους στις 4/7 στο 104 ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ.

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Ημέρες εμφανίσεων:

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ, ΑΘΗΝΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ –  ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ- ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

1998: Οι Buena Vista Social Club εμφανίζονται, για πρώτη φορά, στο Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη, δίνοντας ένα εκρηκτικό live show με παγκόσμια αντήχηση!

2011: 13 χρόνια αργότερα η Orquesta Buena Vista Social Club περιοδεύει σε όλο τον κόσμο διαδίδοντας τους μαγικούς ρυθμούς της Κούβας!

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της και έπειτα από 22 sold out shows στην Μ. Βρετανία, η Orquesta Buena Vista Social Club ® έρχεται στην Ελλάδα -με 13 μουσικούς επί σκηνής- για 3 μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα