Παρέμβαση Καμμένου για Βούλτεψη – Μακρή: ΜΜΕ φτιάχνουν σενάρια για εσωτερικό μας ρήγμα

Παρέμβαση Καμμένου για Βούλτεψη – Μακρή: ΜΜΕ φτιάχνουν σενάρια για εσωτερικό μας ρήγμα
Στιγμιότυπο από την σημερινή συζήτηση και ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών σε ένα άρθρο με την διαδικασία του κατεπείγοντος, την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Συνέντευξη Πάνου Καμμένου σχετικά με τον κοινοβουλευτικό καβγά μεταξύ της βουλευτού της ΝΔ, Σοφίας Βούλτεψη και της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή. Πυρά κατά ΜΜΕ (Vid)

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τοποθετήθηκε για την σύγκρουση που είχε μέσα στη Βουλή η βουλευτής του κόμματός του Ραχήλ Μακρή με τη Σοφία Βούλτεψη , ρίχνοντας τις ευθύνες στα “μέσα του Λαμπράκη και του Μπόμπολα”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σε video που ανήρτησε το xanemo.blogspot.com , o Πάνος Καμμένος ακούγεται να δηλώνει πως επικοινώνησε αμέσως με την κα Μακρή, η οποία των διαβεβαίωσε ότι δεν προσέβαλε τη μνήμη του Ιωάννη Βούλτεψη, αντιθέτως είπε στην κα Βούλτεψη ότι θα έπρεπε να τιμά την μνήμη του πατέρα της.

Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

“Βλέπετε, τα μέσα του Λαμπράκη, και εννοώ ο ΔΟΛ, του Μπόμπολα, των εργολάβων προσπαθούν για όλους που είμαστε απέναντι στο μνημόνιο να φτιάξουν σενάρια που δημιουργούν ρήγματα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα