ΠΡΠΠ ή ΒΒΖΛ;

default image

Δεν μας έφτασε το κακό αποτέλεσμα της Εθνικής και η μέτρια εμφάνιση έχουμε να ακούμε και τους ΠΡΠΠ και Θεοφιλόπουλο. Πως ρυθμίζεται η τηλεόραση να ακούς μόνο βουβουζέλες;

Μουντιάλ
Το μπλογκ του απεσταλμένου του SPORT 24 στη Ν. Αφρική, Τάσου Κολλίντζα.
Προβλέψεις από το Δάσκαλο.

Τέχνη
Σε τηλεφωνικούς καταλόγους.

Κυριακάτικες
Καλά τα πάει ο Χάρι Πότερ, θα μπορούσε και καλύτερα. Στην κορυφή το Βήμα την περασμένη εβδομάδα με 171 χιλ. φύλλα, στη δεύτερη θέση το Πρώτο Θέμα με 144. Οι υπόλοιποι έλαβαν, Ελευθεροτυπία 116 (με Αρκά προβλέπουμε κορυφή) Καθημερινή 115, Έθνος 88, Real News 77, Veto 46, Ριζοσπάστης 32 και Ελεύθερος Τύπος 31 χιλ.

Μπλουζάκια
Ωραία ιδέα.

Στη Ν. Αφρική
Δεν μας έφτασε το κακό αποτέλεσμα της Εθνικής και η μέτρια εμφάνιση έχουμε να ακούμε και τους ΠΡΠΠ και Θεοφιλόπουλο. Πως ρυθμίζεται η τηλεόραση να ακούς μόνο βουβουζέλες;

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 31 Μαΐου με 6 Ιουνίου το MEGA είχε ποσοστό 21,4% και ο ΑΝΤ1 16,3%. Ακόμα, ALPHA 13,6%, ALTER 11%, STAR 9,9%, NET 6,5%, ΣΚΑΪ 4,8% (χάρη στους τελικούς μπάσκετ), ΕΤ3 3,5% και ΕΤ1 2,3%.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Google και Μουντιάλ
Ένα ωραίο βιντεάκι για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τη μηχανή αναζήτησης της Google.

Logo
Άλλη μια συλλογή με έξυπνα λογότυπα.

Εθνική
Είναι εύκολο να κατηγορείς το Ρεχάγκελ για πλήθος πραγμάτων. Μην ξεχάσουμε ποτέ όμως την τεράστια προσφορά του. Ένα άρθρο που καλύπτει το κεφάλαιο που κλείνει.
Τα σέβη μας στον κο. Καίσαρη.

Ελευθεροτυπία
Πολύ πλάκα το εορταστικό ένθετο του Αρκά για τα 1000 τεύχη, ακόμα μεγαλύτερο γέλιο όμως ρίξαμε με το ίδιο το ‘Ε’ και τις παλιές συνετεύξεις και φωτογραφίες από τους σεμνούς πολιτικούς και πάνω από όλα απλούς ανθρώπους που μετέπειτα ρήμαξαν τη χώρα μας.

Treasure Link
Η ιστορία του ποδοσφαίρου στα video games. Δάκρια συγκίνησης.
Μπόνους το (Soccer) στον τίτλο.

Φωτό της ημέρας
Γυαλίζει το μάτι του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα