Έδειξες ερωτικές σκηνές με ανήλικους; Θα σε μαλώσω!

default image

Επίπληξη επιβλήθηκε στον Νίκο Ευαγγελάτο για τα ανδραγαθήματά του πέρσι στις "Αποδείξεις". Και γρήγοροι και αυστηροί εκεί στο ΕΣΡ...

YouTube

Ο Sean Combs, ή Puff Daddy, ή Diddy (!) χρειάζεται νέο προσωπικό βοηθό και επειδή όπως λέει ο ίδιος ζούμε σε νέες εποχές, δεν θέλει να κάνει συνεντεύξεις στο γραφείο του με αγχωμένους υποψηφίους. Ανέβασε λοιπόν ένα
βίντεο στο YouTube όπου εξηγεί (τρόπος του λέγειν) τι ζητά και προσκαλεί όποιον ενδιαφέρεται για την θέση του P.A. (sic) να ανεβάσει και αυτός ένα βίντεο στο συγκεκριμένο
γκρουπ. Πάνω από 600 άτομα έχουν ανεβάσει ήδη το βίντεό τους. Εσύ;! Κάνε μας τη χάρη ρε Ντιντί.

Hitech
Στο τεύχος που κυκλοφορεί, προσφέρεται ολόκληρη η Εγκυκλοπαίδεια του Σύμπαντος’, του Carl Sagan (7 DVD). Τιμή περιοδικού 8,5 ευρώ.

ΝΕΤ
Ο τελικός με την Εθνική Νέων και την αντίστοιχη της Ισπανίας την Παρασκευή, έκανε 43,7% τηλεμερίδιο (8,9% τηλεθέαση).

Στέλιος Κούλογλου
Ο δημοσιογράφος παραμένει στην ΕΤ1 και την επόμενη σεζόν και θα συνεχίσει να παρουσιάζει και τις δύο εκπομπές που είχε ( Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα (12η χρονιά), Θεματική βραδιά). Καλή τηλεόραση.

ΕΤ1
Σήμερα Τρίτη στις 22.00, η εκπομπή ‘Μονόγραμμα’ έχει ένα αφιέρωμα για τη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, που προχθές έκλεισε τα 82 του έτη.

Ράδιο
Η ΕΕΤΤ σε συνεργασία με τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές ξήλωσε 4 παράνομους ραδιοφωνικούς σταθμούς από τον Υμηττό. Οι συχνότητες ήταν 99,8 MHz, 104,6 MHz, 105,2 MHz και 107,8 MHz.

Blizzard

Το πιο επιτυχημένο online παιχνίδι όλων των εποχών, Warld of Warcraft, έχει πλέον πάνω από 9 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες, σύμφωνα με το σάιτ της Blizzard. Να συμπληρώσουμε πως τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει και το πρώτο τεύχος της νέας σειράς κόμικ με θέμα το WoW, από τη θυγατρική της DC Comics, WildStorm.

ΕΣΗΕΑ
Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε επί της αυτεπάγγελτης πειθαρχικής δίωξης του Συμβουλίου κατά του Νίκου Ευαγγελάτου, επειδή από την εκπομπή του “Αποκαλύψεις” στις 01/11/06 που παρουσιάζει στον AΝΤ1, προέβαλε πορνογραφικές εικόνες που αφορούσαν ανηλίκους. Κρίθηκε ομόφωνα πως ο εγκαλούμενος Ν. Ευαγγελάτος είναι πειθαρχικά ελεγκτέος κατά το κατηγορητήριο. Ως προς την ποινή επιβάλλεται ομόφωνα επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας.
Μετάφραση: Ο Ευαγγελάτος έδειξε πέρυσι από τις ‘Αποδείξεις’ τα περίφημα βίντεο από σχολεία με ανήλικους σε ερωτικές σκηνές και η ΕΣΗΕΑ τον… μάλωσε.

Απώλεια
Μετά την είδηση για τον θάνατο του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν (89), ήρθε και για ακόμα ένα μεγάλο σκηνοθέτη, τον Μικελάντζελο Αντονιόνι, σε ηλικία 95 ετών.

Φωτό της ημέρας

Αυτά είναι. Ομορφιές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα